Június 3.-án jár le a GYES-em.Akkor tölti a gyerekem a 3.életévét. A főnököm azt mondta, hogy menjek vissza hamarabb papíron dolgozni-tehát májusban- hogy ki tudja adni a szabijaimat, mert sok összegyűlt. Megteheti? Szeretnék addig GYES-en lenni.
Igen, nem teljesen világos, hogy mit szeretne a kérdezô.
Mert akkor is gyesen lehet, ha papíron már szabadságon van.
De azt is lehet, hogy a gyes lejártakor kéri a fizetés nélküli megszüntetését és onnan szabadság.
Köszi a válaszokat,nem én pontoztatlak le benneteket.
Nos, naggggyon sok nap szabim van.Kb 70 nap.
Na szóval,azért nem akarok hamarabb visszamenni, mert nem akarok ajándékba adni a cégnek még 12 nap szabadságot.
Számolják csak június 4.-e után.
Mert ha mondjuk május 20-tól vesz vissza aktívba, akkor az a pár nap elvész.
#13-as,de de lehet!
Pedagóguséknál eleve 46 nap van.
#14-es.
Azért adnék nekik plusz napokat, mert nem mindegy, hogy június 4.től számolják, -és most a hasamra ütök-teszem azt elfogy aug.19.-én, vagy május 20-tól, és elfogy aug. 5.-én.
70 nap??? Ott vmi nem jó.
Azt tudod, hogy nem a teljes otthon töltött idôre jár szabi?
Pedagógusként se fog 70 nap járni, hidd el.
Amúgy meg ha x napod van, akkor x napod van, nincs olyan hohy hopp x-12 lesz, mert korábban kezded a szabadságot. Ennyi esszel te tényleg pedagogus vagy?
Senki nem mondta hogy az vagyok,kedves 18-as.
Mielőtt csípőből válaszolsz, gondolkozz el a kérdésen, mert a Te észjárásod sem túl agyafúrt! ;-)
Mégegyszer elmondom,csak Neked, mert a többiek megértették:
Ha június 4.-én kezdem letölteni a 43 nap szabimat mondjuk, akkor majd letelik egyszer, valamikor.
DE HA azt írom alá,hogy május 18.-tól már dolgozom, mégha papíron is, akkor május 18-tól pörög a 43 nap.
Érted?
Nekem az nem mindegy, hogy július 20.-án (ha aláírom) vagy aug 5.-én megyek vissza ténylegesen.
Huh, nem vagy piskóta....
1, Nincs 70 nap szabadságod, ez holtbiztos.
2, Le lett írva, hogy egy nappal se kell korábban kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!