Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, lányok ti mit tennétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már egy jó ideje tetszik. Beszélünk is messengeren visgont így elsősorban nem magunkról, nem találkozunk soha mert régi sulistarsak vagyunk és így szorosan nem ismerjük egymást de mégis jóba vagyunk. Instán kozeli ismerosokbe is bevett stb. Viszont úgy érzem csak barátként tekint rám, de nem biztos. Szeretném neki elmondani mit érzek hátha van esélyem vagy legalább lezárjam a dolgot viszont mint barát semmmiképp nem akarom elveszteni. Valakinek van vmi tanácsa esetleg?

aug. 10. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg egy kávéra, és beszélj vele!
aug. 10. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Előbb mindenképp személyes találkozás, szerintem nem is egy. Aztán vagy érzed, hogy mi a helyzet, vagy utalsz rá.
aug. 10. 17:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Az nem jön ki hülyén hogy találkozni akarok, mármint mondom úgy nagyon szorosba nem vagyunk?
aug. 10. 17:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként mindkettőnk 16 éves
aug. 10. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mondjuk így még hamarabb is le fogja venni, hogy miért :)
aug. 10. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezd meg.
aug. 10. 19:36
 7/11 anonim válasza:
100%

Szerintem hívd el valahová.

A személyes beszélgetés, találkozás százszor többet ér, mint egy online beszélgetés.

Én örülnék neki, ha a lány helyében lennék.

aug. 10. 20:48
 8/11 anonim válasza:
100%
Szerintem semmi cikis nincs azzal, ha elhívod valahová, még nem úgy mint egy randi, csak találkozni. Aztán majd szép lassan beszélhettek kicsit többet, találkozhattok még :)
aug. 11. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el egy közös programra, ami még nem.kimondottan randi. Élőben látod a reakcióit és, ha úgy ítéled meg a dolgot elmondhatod neki, hogyan érzel.
aug. 11. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
26%
"Szeretném neki elmondani mit érzek hátha van esélyem" - Miért akarja ezt mindenki bevallani, mikor semmi értelme? Ez nem egy romantikus film, nem fog ettől belédszeretni...sőt, ennyire korán többet árt, mint használ. A többiek jót írtak, hívd el valahova, illetve nyugodtan valld be neki, ha szeretnéd elásni magadat már az elején...
aug. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!