Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan az az erzes, amikor nem akarod, hogy tetsszen, de megis bejon?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy ne erezzek semmit emberunk irant?aug. 9. 20:39
1/7 anonim válasza:
Hagyd figyelmen kívül, majd elmúlik idővel ez az érzés.
2/7 anonim válasza:
Nekem már elég sokszor volt ilyen. És el kell hogy keserítselek nem tudsz ez ellen semmit sem tenni.
5/7 anonim válasza:
Nem tudsz ellene mit tenni, ez idővel elmülik majd.
6/7 anonim válasza:
Próbálkozz be nála, nem lehet tudni. Ha kölcsönös az érzés akkor jól jártál, ha pedig elutasít akkor könnyebb lesz utána elfelejteni az illetőt
7/7 anonim válasza:
Nekem megvan mert van egy csaj aki bejon, de tudom hogy a szemelyisege miatt ugyis vege lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!