Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Eddig milyen szerelmi csalódás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig milyen szerelmi csalódásod volt?

Figyelt kérdés

aug. 9. 13:00
1 2
 11/15 anonim válasza:

Kedves 8.

En a 7 es válaszoló vagyok.

Igen hívásoztunk... Másoknak ez nem olyan nagy dolog, de nekem igen is az volt. Egyik legjobb barátomnak tekintettem. Olyanokat mondtam el neki amit másoknak nem mondtam volna el soha.

aug. 16. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

Hívtuk egymást

A hívásoztunk magyartalan újkori 12 évesek dumája.

Köszi.... hány éves vagy? 10? Mert manapság már sok 10 12 éves lesz öngyi 10 perccel azután hogy állításuk szerint megtalálták életük nagy szerelmét és az visszautasítja őket

aug. 16. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:

3. Ne keseregj, ő veszített ezzel.

Általában a kapcsolataim arról szóltak hogy szptam fizikálisan és lelkileg is. Kihasználtak, önzőek voltak. Sorolni lehetne naphosszat, hogy amikor rosszul voltam egy gyógyszer mem kaptam tőlük. Az egyik exemnek már erőből ütöttem a hátát és akkor sem kelt fel. :)

De most boldog vagyok, a párom törődik velem és szeret, kielegit.

24/N

aug. 16. 09:21
 14/15 anonim válasza:
49%

Kedves 12.

Köszönöm kommented, de nem kérdeztelek.

A tizenkettőhöz adj még hozzá ötöt és megkapod a helyes választ. Köszönöm!

szept. 27. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
1r. Szerintem 12es szimplán bunkó. :)
szept. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!