Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig milyen szerelmi csalódásod volt?
Figyelt kérdés
aug. 9. 13:00
1/15 anonim válasza:
Volt egy csaj, aki nagyon szép volt és nagyon kedves, de egyszerűen nem illettünk össze. Sokszor gondolok rá a mai napig, de mindig eszembe jut, hogy úgysem működött volna.
2/15 anonim válasza:
b*zi lett. nem is baj .. alacsony férfinak nincs más választása.
3/15 anonim válasza:
- Elhagyott mert anyuci azt mondta
- 1-2 hónap kőkemény flörtölés után közölte hogy nem akarja
- Úgy csinált mintha belém lenne esve aztán meg le se sz@rt
- Kiderült, hogy állandóan kúrják (mármint mindig más)
- Még egy ilyen mint az előző
+ Sok olyan is van, hogy úgy néz ki bejövök neki, aztán látom, hogy pasija van...
31/F
4/15 anonim válasza:
16 éves voltam, nem voltak igazi barátaim, főleg egyedül voltam.
Megismertem a vonaton egy 21 éves srácot. Nagyon jól elvoltunk, én szerelmes is voltam belé. Utólag kiderült, csak szexet akart. Még jó, hogy nem jutottunk el odáig
5/15 anonim válasza:
Rá se szólhattam amikor megcsókolta a férjét.
7/15 anonim válasza:
Barátok voltunk. A barátnője szakított vele én segítettem neki (ekkor még tényleg csak ez volt a szándékom) aztán egyre többet beszéltünk bele szerettem. Minden nap hivasoztunk kb 5 órán keresztül suliba szünetekben együtt voltunk többször suli előtt és után is. Aztán egyik napról a másikra össze jött egy lánnyal. Bennem minden össze ömlött. Nagyon magam alatt voltam. Azóta volt vagy 5 barátnője. En 5 hónapon keresztül szenvedtem. Most már kezdem túltenni magam az egészen. De ha meglatom meg mindig reménykedek (pedig tudom hogy nem kéne)
9/15 Senior Séf válasza:
Közel 50 felejthető kapcsolatomból mindig én léptem ki, ha valami nem klappolt. Tehettem,mert lévén zenész,minden szombaton jött valaki. Ez viszont azzal járt,hogy sohasem tanultam meg,hogyan kell valakit megtartani. Meg is lett a böjtje, amikor belépett az életembe a nagy ő(-nek hitt személy). Fél év után kiszeretett belőlem, és én tönkrementem. Egzisztenciálisan, családilag, egészségileg. Két évig még nőre nézni sem tudtam. Szerencsére ez ma már történelem, de tanulságos eset volt.
10/15 anonim válasza:
Pont most volt.... Egy csajjal dumáltunk 1 hónapig ő mondta el először hogy szeret meg hogy bejövök neki én hasonlóan éreztem. Szinte minden nap mondta hogy szeretlek stb. aztán felhoztam hogy kéne tali. Megbeszéltünk egy talit, aztán 1 napig nem beszéltem vele mert lebetegedtem, másnapra meg összejött egy csávóval úgy hogy utolsó beszélgetésünknél még írogatta hogy szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!