Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ebben az esetben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben az esetben? El vagyok nagyon veszve...

Figyelt kérdés

Tetszem egy fiúnak. Nkm nagyon nem tetszik (UTÁLLOOOOM) bocsika😅

És folyton a közelemben van és bókol és piszkál és idegesítő. Megírte h crussol és én vissza utasítottam. De így sem érti meg h álljon le. Mit csináljak.

Ui.: nagyon ronda

júl. 29. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Utasítsd vissza, de kedvesen. Egyébként nem tudom hány éves vagy de az írásod alapján sejtem. Én is tanácstalan voltam ennyi idősen, de nem kell sokat gondolkodni
júl. 29. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz kösz
júl. 29. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz mit csinálni, újra és újra elmondod, hogy nem.

Szerintem nem kell kedvesnek lenned, az csak reményt ad neki.

Nem kell bunkózni, de hidegen, határozottan kell beszélni vele.

júl. 29. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Nincs esetleg egy fiúbarátod, aki benne lenne, hogy beadjátok neki, hogy együtt vagytok, hátha lekop?
júl. 29. 21:06
 5/8 anonim válasza:
58%
Ignoráld, próbáld megutáltatni magad vele.
júl. 29. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Hát figyu, 192 centi vagyok és kb egy mázsa. Ha gondolod megmondhatod neki hogy a pasid vagyok, csak eddig börtönben voltam az indulatkezelési problémáim és beteges féltékenységem miatt, mert félholtra vertem az utolsó pasit akivel szóbaálltál.

Hidd el, le is fog tiltani :)

júl. 30. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerűen mondd meg neki hogy hagyjon békén. Ha nem teszi meg szólj valakinek pl. Szülő, nagytestvér, tanár
júl. 30. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szülők, vagy barátok segíthetnek. Az a baj, hogy egy idő után nem lehet mit tenni, nagyon határozottnak kell lenni.
júl. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!