Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben az esetben? El vagyok nagyon veszve...
Figyelt kérdés
Tetszem egy fiúnak. Nkm nagyon nem tetszik (UTÁLLOOOOM) bocsika😅
És folyton a közelemben van és bókol és piszkál és idegesítő. Megírte h crussol és én vissza utasítottam. De így sem érti meg h álljon le. Mit csináljak.
Ui.: nagyon ronda
júl. 29. 20:39
1/8 anonim válasza:
Utasítsd vissza, de kedvesen. Egyébként nem tudom hány éves vagy de az írásod alapján sejtem. Én is tanácstalan voltam ennyi idősen, de nem kell sokat gondolkodni
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz kösz
júl. 29. 20:48
3/8 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni, újra és újra elmondod, hogy nem.
Szerintem nem kell kedvesnek lenned, az csak reményt ad neki.
Nem kell bunkózni, de hidegen, határozottan kell beszélni vele.
4/8 anonim válasza:
Nincs esetleg egy fiúbarátod, aki benne lenne, hogy beadjátok neki, hogy együtt vagytok, hátha lekop?
5/8 anonim válasza:
Ignoráld, próbáld megutáltatni magad vele.
6/8 anonim válasza:
Hát figyu, 192 centi vagyok és kb egy mázsa. Ha gondolod megmondhatod neki hogy a pasid vagyok, csak eddig börtönben voltam az indulatkezelési problémáim és beteges féltékenységem miatt, mert félholtra vertem az utolsó pasit akivel szóbaálltál.
Hidd el, le is fog tiltani :)
7/8 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki hogy hagyjon békén. Ha nem teszi meg szólj valakinek pl. Szülő, nagytestvér, tanár
8/8 anonim válasza:
Szülők, vagy barátok segíthetnek. Az a baj, hogy egy idő után nem lehet mit tenni, nagyon határozottnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!