Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérezte, hogy éreztem iránta valamit, ezért tiltott le?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú, aki gimis koromban nagyon tetszett nekem. Egyszer egy iskolán kívüli elfoglaltság kapcsán hosszabb ideig jártunk egy közösségbe, de nem mutattam ki felé, hogy tetszik, mert tudtam, hogy úgyse lenne nála esélyem (barátnője volt). Egy idő eltelte után (amikor már beszélgettünk is pár szót) bekövettem instán, ott vissza is követett. Később Facebook-on is bejelöltem, akkor viszont letiltott és hirtelen instán is kikövetett. Azóta nem értem ezt az egészet. Én egyáltalán nem mutattam ki felé, hogy tetszett nekem, nem viselkedtem úgy mellette, mint egy szerelmes kamasz.
Már 3 éve volt egyébként ez az egész, most szaktársak vagyunk egyetemen, de nem merek hozzá szólni.
júl. 27. 15:26
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Vagy volt akinek elmondtad, hogy tetszik? Lehet hogy akkor az a személy elmondhata.
2/9 anonim válasza:
Talán a barátnője nyomására szakitotta meg veled a kapcsolatokat.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el senkinek
júl. 27. 18:15
5/9 A kérdező kommentje:
#4 nem tudok rola
júl. 27. 18:44
6/9 anonim válasza:
Akkor fogalmam sincs. Elég érdekes szitu. Ha még mindig tetszik, és nincs barátnője, akkor nyugodtan szólj hozzá. Ha meg nem tetszik, akkor meg éld az életed úgy, ahogyan eddig.
7/9 anonim válasza:
Szerintem kár ezen agyalni, mert így nem fogsz tudni tovább lépni.
8/9 anonim válasza:
Én is csak #2 megoldására tudok gondolni.
9/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Tovább kell lépni rajta,minek agyalsz olyanon akivel alig tudtál pár mondatot beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!