Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy amióta egy nagyon jó haveromnak barátnője lett, azóta sokkal kevesebbet beszélünk, és ha beszélünk is, azóta mindig róla beszél szinte?
Mindketten 16 évesek vagyunk, úgy érzem ez nem szép dolog velem szemben, mivel én őt sosem taszítottam el magamtól, senki olyan emberért, aki nemrég lépett be az életembe.
Lehet, hogy én reagálom túl, és ez a tiniknél normális, szerintetek?
A szerelem nagy úr. Hajtogatta, hogy nem kell neki barátnő de ha jön a szerelem ez nem így működik. Jön és elsöpör. Gondolom még friss kapcsolat. Rózsaszín ködbe van. Ilyenkor csak a pároddal akarsz lenni és róla beszélni, rá gondolni.
Kicsit nézd ezt el neki. Előbb-utóbb nyugszik a rózsaszin köd. Az időt tekintve lehet azt érzed hanyagol de mivel lett egy barátnője nyilván meg kell osztania a szabadidejét köztetek. Ha együtt vagytok akkor meg dumálj neki amiről csak szeretnél hidd el jön majd téma a csajon kívül is. És ne feledd ha neked lesz barátnőd te is kerülhetsz hasonló helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!