Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell smárolni? (Lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell smárolni? (Lány vagyok)

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk, és találkozunk, viszont még egyikünknek se volt első csókja, és a következő talalkoasunkkor sor kerülne rá mert megkérdezte hogy benne lennék e úgy is hogy az ölébe ülök, és mondtam hogy igen, ha feláll neki azt érezni fogom?

júl. 7. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem kár ezen ennyit tervezgetni, túlagyalni. Sokkal jobb, ha az egész spontán történik lassacskán, és nem úgy, hogy na akkor most beleülök az öledbe, és kezdődjük el, rajta.

Eleve ha még első csók se volt senkinek, akkor ne smárolással kezdjetek, inkább sokkal lassabban haladjatok, és tapasztaljátok meg a dolgokat, ez nem versenyfutás, nincs hova rohanni. Nektek is szebb élmény lesz.

ölelkezve simulva pusziktól lehet haladni a csókig, aztán úgyis eljuttok mindenfele, de miért kell így rohanni, ezt nem értem. Ennyi erővel már első csók nélkül is lehetne dugni, minek várni.

júl. 7. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Azt hiszem, a kérdésedre itt leírott sorokkal nem lehet válaszolni. Ez nem elméleti kérdés...

Amit mi leírunk, az élet felül fogja írni. Lehet, annyira rá fogsz görcsölni és stresszelni fogsz közben, hogy totál leblokkolnál, mert nem jutnak eszedbe az írottak.

Inkább engedd el magad; hagyd, hogy az érzelmek határozzák meg, mikor minek van itt az ideje. Ne erőltess semmit, csak azért, mert az a menő, mert az az elvárt.

Ha eljön valaminek az ideje, azt érezni fogod...

júl. 7. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az fontos, hogy nem megfelelési vágyból csináld, amit csinálsz, hanem csak akkor, ha te is kívánod. Ha feszült vagy, vagy szorongasz stb. akkor mondd meg, hogy még nem állsz készen rá. Még akkor is, ha azzal jön, hogy de hát megígérted. Ilyen ígéretet nem illik számon kérni. Ha mégis, akkor sanszos, hogy csak szexre kellesz.
júl. 7. 15:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
júl. 7. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy érezni fogod, de nem ez a lényeg, hanem hogy élvezd az egészet, azt pedig nehéz úgy, ha előre megtervezetten csinálod. Akkor csináld, ha tényleg szeretnéd.
júl. 8. 00:25
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Ezt elöre megbeszélni, hogy smárolni fogtok? Ilyet sem hallottam még, bocs 😃

Az én időmben(36/N)találkoztunk párszor, és általában az egyik randi végén a pasi átölelt és megcsókolt. Vagy beszélgettünk, egyre romantikusabb dolgokról és egyszer csak megtörtént. Hát a legelső nem tudom, milyen volt, de bizti nem ilyen, hogy üljek majd az ölébe és smacizzunk..

júl. 8. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarja, hogy ülj az ölébe és smároljatok majd, akkor nem csak smárolni akar, hanem többet is. Csak szólok.
júl. 8. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy ülsz az ölébe, hogy nincs rajtatok semmilyen ruha, akkor fogod érezni amikor feláll neki. Ez természetes.
júl. 8. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
16 + os az oldal , nem kellene 12 evesen ide irni!
júl. 13. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért van az az érzésem, hogy vagy nem vagy 16 éves sem, vagy csak egy zsebhokizós értelmifogyatékos srác vagy, ill. troll, vagy ezek kombinációja?
júl. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!