Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell smárolni? (Lány vagyok)
Szerintem kár ezen ennyit tervezgetni, túlagyalni. Sokkal jobb, ha az egész spontán történik lassacskán, és nem úgy, hogy na akkor most beleülök az öledbe, és kezdődjük el, rajta.
Eleve ha még első csók se volt senkinek, akkor ne smárolással kezdjetek, inkább sokkal lassabban haladjatok, és tapasztaljátok meg a dolgokat, ez nem versenyfutás, nincs hova rohanni. Nektek is szebb élmény lesz.
ölelkezve simulva pusziktól lehet haladni a csókig, aztán úgyis eljuttok mindenfele, de miért kell így rohanni, ezt nem értem. Ennyi erővel már első csók nélkül is lehetne dugni, minek várni.
Azt hiszem, a kérdésedre itt leírott sorokkal nem lehet válaszolni. Ez nem elméleti kérdés...
Amit mi leírunk, az élet felül fogja írni. Lehet, annyira rá fogsz görcsölni és stresszelni fogsz közben, hogy totál leblokkolnál, mert nem jutnak eszedbe az írottak.
Inkább engedd el magad; hagyd, hogy az érzelmek határozzák meg, mikor minek van itt az ideje. Ne erőltess semmit, csak azért, mert az a menő, mert az az elvárt.
Ha eljön valaminek az ideje, azt érezni fogod...
Ezt elöre megbeszélni, hogy smárolni fogtok? Ilyet sem hallottam még, bocs 😃
Az én időmben(36/N)találkoztunk párszor, és általában az egyik randi végén a pasi átölelt és megcsókolt. Vagy beszélgettünk, egyre romantikusabb dolgokról és egyszer csak megtörtént. Hát a legelső nem tudom, milyen volt, de bizti nem ilyen, hogy üljek majd az ölébe és smacizzunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!