Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rékaaa8 kérdése:
Baratom szombaton koltozik vissza bulgariaba... Mit tegyek?
Figyelt kérdés
9 honapja leszunk egyutt, de az anyukajanak adodott egy munka bulgariaba (bolgarok) Elvileg julius vegen koltoztek volna vissza, de kiderult hogy baratom mar szombaton megy, mert edzesre megy, bulgaria legjobb foci csapatahoz. Ha minden igaz, teli szunetben, oszi szunetben, tavasziban, es nyariban latjuk egymast csak, ami keves. Voltak ezzel mat nalam problemak, orvosi esetek, a szervezetem, nem birja ezt. Attol felek, hogy egy ido utan meg un, vagy talal ott valaki mast... Viszont kapcsolatunk alatt, egy lanyhoz sem szolt, ugy erzem, hogy tenyleg nem hagyna el, viszont a tavolsagtol felnek, meg sajat magamtol... Mit tegyek, hogy valamennyire enyhitsem ezt a fajta fajdalmat? Segitsetek kerlek! :(
ne félj kérlek! az elején rossz lesz az biztos, hiányozni fog! de hamarabb lesz új fiúd mint gondolnád
2024. júl. 4. 09:49
2/7 A kérdező kommentje:
Semmifele keppen nem szeretnek uj fiut, mert tudom hogy nem csal meg, mert husegesek vagyunk egymashoz. En csak arra szeretnek valami valaszt kapni vagy segitseget, hogy hogyan mellozzem a fajdalmat, ami azert van mert el megy, es meg egyszer mondom, nem szeretnek
uj fiut.
2024. júl. 4. 10:04
3/7 anonim válasza:
a fájdalmat nem tudod semmivel sem mellőzni! esetleg eltereled valamivel a figyelmedet, keresel el foglaltságot! ha meg tényleg ritkán meg sokáig nem találkoztok akkor idővel úgy is meg ismersz másik fiút, mert az élet így működik, nem azon múlik hogy mit szeretnél, hanem idővel egyszerűen meg történik
2024. júl. 4. 10:17
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy talál valaki mást. Ez így 99,9%-ban nem szokott működni. Még most szakítsatok, hogy elkerüljétek a későbbi kellemetlen helyzeteket.
2024. júl. 4. 10:19
5/7 anonim válasza:
Az érzéseid arra vannak, hogy megéld őket, nem azért hogy elnyomd vagy mellőzd. Ha ezt teszed duplán üt vissza később.
Ezzel sajnos semmit nem tudsz tenni. Kb a belehalásig (szakításig) lehet menni, de magaddal cseszel ki ha folytatni szeretnéd. Szerintem zárd le, maradjon jó barát és legyen az a tanulság, hogy távkapcsolatba nem mész bele soha többet.
2024. júl. 4. 12:05
6/7 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Bár mennyire is viccesnek gondolta, ez való igaz. Én a párommal egyik nap tök jól elvoltunk. Délután, este többször orálisan kielégített. Meg is lepődtem, mert ennyiszer nem szokta. De nem mondott semmit. Rá 2 nap múlva közölte, hogy sokat gondolkodott rajta és szakítani akar. Azért mondom van ilyen, hogy vki úgy szakít, hogy előtte nagyon kielégít, hogy ne legyen bűntudata vagy nem tudom mi járt a fejében. Szóval kérdező fogadd el ennek a kapcsolatnak vége. Ennyi ideig tartott, a szép dolgokra emlékezz. Tàvkapcsolat nem fog működni, főleg ebben a korban.
2024. júl. 4. 14:34
7/7 anonim válasza:
"Ha minden igaz, teli szunetben, oszi szunetben, tavasziban, es nyariban latjuk egymast csak, ami keves."
Ha neki is kevés, majd találtok megoldást a gyakoribb találkozásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!