Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, most mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most mi van?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik. De én nem tetszem neki. Ez már tart egy jó ideje, és kezdem megunni(nem a fiút, hanem hogy észre sem vesz)

Most nemrég megismertem egy másik srácot, és nem tudom. Sokszor gondolok rá, és tök jól kijövünk. Viszont neki asszem van barátnője, (vagyis ha nincs is majd lesz) és biztos, hogy csak a barátjaként tekint rám. Ezek ellenére nem tudom mit érzek. Ha az először említett fiút és őt mondanák valószínűleg őt választanám. Tetszik nekem? Nem tudom eldönteni. Volt már ilyen érzésem mással kapcsolatban, de az mindig elmúlt. Ez most nem. Nyáron fog ez változni. Segítsetek kérlek, aki volt már így, hogy nem tudta eldönteni mit érez.

2024. jún. 17. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Hagyj időt magadnak míg tisztulnak benned az érzések és gondolatok. Az idő mindent elrendez benned. A másik fiú valószínű csak plátói érzelem, egyben egy pótcselekvés is, hogy tereld a gondolataid a másik fiúról. Az, hogy ki iránt akarsz érezni tőled függ. Az emberi agy becsap minket. Olyan kémiai anyagokat szabadít fel bennünk, amit voltaképpen mi irányítunk. Te döntöd el kibe leszel szerelmes, mivel amit érezni akarunk az egy illúzió. Ezért is múlik, fakul a szerelemnek hitt érzés az évek folyamán. Ha úgy van, a második srácot tartsd meg barátnak. Hidd el többet ér egy igaz barát, mint amit egy szerelmi kapcsolat után megmaradhat

UI: bocs, tudom lányoktól vársz választ, de úgy gondoltam legyen egy szubjektíven objektív pasi vélemény is.

2024. jún. 17. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tudsz dönteni, akkor várj, nem kerget senki.
2024. jún. 17. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Én azt nem értem, hogy miért érzed magadat döntéskényszerben. Ahogy látom, egyik opció sem opció valójában, egyiknél sincs esélyed. Szóval akkor mi a kérdés?
2024. jún. 18. 08:56
 4/6 anonim válasza:
28%

Nekem is vannak lányim, azt tudom, mit tesznek ilyenkor, Elmondják mint Te és NEM HALLGATNAK rám.

Ha

mutatkozol a másik fiúval (nem is kell randi) és látja az első

én is (régen)

"észrevettem" a lányt egyből.

Ne kezdeményezz, csak legyél jelen.

Na a gyerekeim már röhögnek ezen, amit írok!

2024. jún. 19. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:
mi lett?
júl. 26. 01:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Az a "szerelem" érzés elmúlt, de még most is sokat gondolok rá, ha a csoportban üzen mindig megnézem, de mivel még szünet van és személyesen nem találkozunk, majd szeptemberben meglátjuk. De köszi mindenkinek a válszokat!!
júl. 26. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!