Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt ? Vagy szar a megérzésem hogy ott van valami ?
18L vagyok a párom mikor nem ismert meg akkor az unoka tesója az ölébe ült és csúszkált rajta és mikor össze jöttünk azóta be jött hozzá a szobába úgy hogy nem voltam ott és sötét volt és simogata az uram lábát akkor hazudott nekem a pasim hogy el mehesen hozzá de ez úgy történt hogy fel keltem reggel láttam a lány unoka tesója val ki törölte a beszt rá kérdeztem azt mondta ja semmi nem is írt velle utána fel oldotam a zárt és láttam miket írnak azt írták egymásnak hol vagy és írta a csaj hogy szobába mondja a párom be megyek hozzád akkor
meg szilveszterkor az egész mellet neki nyomta a párom meg fogta a derekát és hagyta
És azt mondta potyára haragszok, és még ennél többet is tudok
A C-típusúaknál ez már csak így megy.
Valószínűleg megcsal.
18 L
pasim
uram
férjem
Döntsd már el, hogy melyik.
Szóval, mielőtt téged ismert volna, vérfertőző pedofil volt a “pasidférjedurad”?
Vagy mi a bánatról zagyválsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!