Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak, valami tipp?
Szóval annyi lenne a lényeg meg ismertem egy lányt, tök jól elbeszélgetünk minden jól alakult találkoztunk ott is jól alakult minden. Viszont az kell tudni az egészről hogy kezdett idegesíteni hogy fél vagy óránként ír vissza, persze meg kérdeztem miért (tanul, családi problémák, stb…) Aztán éreztem egy hét után hogy kicsit ég ki a tűz gondoltam megírom neki hogy ennek sajnos így nem lesz jó vége, kicsit össze kaptunk és elegem lett ebből az égészből szóval meg írtam neki hagyjuk ezt az egészet és én már fel adom a próbálkozást. (Persze idegből írtam amit nem szeretem volna) Viszont sajnos itt van a bibi hogy nagyon meg kedveltem és akár kapcsolatot is akartam volna vele….
Helyzetembe mit csinálnátok? Írjak rá? Inkább hagyjam az egészet?
(Helyesírásomért ne haragudjon akinek szúrja a szeme)
Sok lanynak bejon ha nem egybol kapja meg a palit
Hozzaszokott hogy be vagy hodolva, ne irj neki , ha erdekled valamennyire is akkor ez sertheti az onbecsuleset, hogy na mivan mar nincs a srac aki mindig erdeklodik irantam
Aztan majd rad ir
Persze ott van az h nem erdekled, akkor meg nem fog irni
Tehat ne irj, es nezd a reakciot
Azért ahhoz, hogy valalivel írásban beszélj nem kell feladni az énidőt. Meg semmit. Nem is kell mindig visszaírni, mert nyilván senki nem lóg állandóan a telefon előtt.
De ha valaki nem képes arra szakítani mondjuk napi fél-egy órát, hogy beszélgessen azzal akivel ismerkedik, akkor azzal nem érdemes ismerkedni mert kųrvára nem érdekli a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!