Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit csináljak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, valami tipp?

Figyelt kérdés

Szóval annyi lenne a lényeg meg ismertem egy lányt, tök jól elbeszélgetünk minden jól alakult találkoztunk ott is jól alakult minden. Viszont az kell tudni az egészről hogy kezdett idegesíteni hogy fél vagy óránként ír vissza, persze meg kérdeztem miért (tanul, családi problémák, stb…) Aztán éreztem egy hét után hogy kicsit ég ki a tűz gondoltam megírom neki hogy ennek sajnos így nem lesz jó vége, kicsit össze kaptunk és elegem lett ebből az égészből szóval meg írtam neki hagyjuk ezt az egészet és én már fel adom a próbálkozást. (Persze idegből írtam amit nem szeretem volna) Viszont sajnos itt van a bibi hogy nagyon meg kedveltem és akár kapcsolatot is akartam volna vele….

Helyzetembe mit csinálnátok? Írjak rá? Inkább hagyjam az egészet?

(Helyesírásomért ne haragudjon akinek szúrja a szeme)

2024. jún. 11. 20:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Döntésképtelen vagyok sajnos 🤷🏻‍♂️
2024. jún. 11. 20:32
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Én is hasonló helyzetben vagyok, de én nem írtam idegből neki. Nem tudom mi lenne a megoldás :/
2024. jún. 11. 20:55
 3/13 A kérdező kommentje:
2/2 sajnos tanácsot nem tudok adni én se de kitartást!
2024. jún. 11. 21:02
 4/13 VadApuci ***** válasza:
74%
ha kell az a lány, akkor tegyél érte, írj rá ;)
2024. jún. 11. 21:03
 5/13 A kérdező kommentje:
De nem ciki? Pár órája történt de már ‘’vissza nyalom magam’’
2024. jún. 11. 21:06
 6/13 VadApuci ***** válasza:
89%
ciki, vagy nem ciki..ha vmit el akarsz érni, azért tenni kell..ez így lesz életed végéig. tanuld meg ;)
2024. jún. 11. 21:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Igaza van teljes mértékben,

egyszerűen hangzik de még sem az

🤦🏻‍♂️😆 mindegy köszönöm meg próbálom a tőlem telhetőt

2024. jún. 11. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom hogy ami nem működik azt felesleges erőltetni. Ha neked túl sokáig tart hogy visszaírjon akkor ez egy állandó vitatéma lesz.

A másik, hogy ha kihűl a beszélgetés akkor úgyis mindegy, azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, szóval ez már amúgy is egy veszett kapcsolat.

2024. jún. 12. 06:58
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
Hagyd békén ezt a szerencsétlen lányt, magadat pedig sürgősen kezeltesd, mert ez nem normális. Mégis mi a fenté akarsz, hogy összeszorított farpofával, az ujjait a telefonján tartva legyen egész nap szerencsétlen? Hú de felhúztál, tiszta pszichopata vagy, ijesztő.
2024. jún. 12. 07:12
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Várj, most a fél óra neked túl gyors, vagy túl lassú?

Utóbbi esetben hanyagold ezt, mert türelmetlen, birtokolni vágyó ember képét tükrözi.

2024. jún. 12. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!