Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez a sokadik "tetszem neki?"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a sokadik "tetszem neki?" kérdés :] sos

Figyelt kérdés
Szóval van ez a fiú. Azt hiszem nagyon tetszik, de a segítségeteket kérném. Mindig mikor találkozunk bókol nekem. Vagy megdicsér. A múltkor a blúzomat dicsérte meg, aztán egyszer véletlenül említettem neki, h nem szeretem a hajamat, és erre elkezdett nyugtatni, h egyáltalán nem rossz, aztán miután levágtam, rögtön arról érdeklődött, hogy tetszik e nekem, h rövidebb, szóval észrevette. Ma pedig a gyűrűimet vette észre. Sőt. Kétszer még meg is érintette a kezemet, h jobban szemügyre vegye őket. De különben volt már, hogy megdicsért azért, mert jó könyveket olvastam... Szerintetek tényleg lehet, hogy tetszem neki? Vagy csak kicsit elvakult vagyok és nagyon szeretném belelátni a jófejkedésébe, hogy akár még lehet is valami... És mindig pacsit kér mikor találkozunk. Nem merek hosszú szemkontaktust tartani, de volt hogy próbáltam és egészen sokáig tartottam a tekintetét. Elkapta, majd újra visszanézett rám. Mindig mosolyog. De volt, hogy már teljesen figyelmenkívül hagyott, vagy nem is köszönt. Szerintetek mi lehet?

2024. jún. 9. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vett észre amikor nem köszönt
2024. jún. 9. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy tetszel neki.
2024. jún. 9. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki és ő is tetszik neked. Hajrá!
2024. jún. 10. 17:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, de még mindig nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi van ha egyszerűen csak jófej és barátilag kedvel engem? Mégegyszer köszönöm nektek, legyen szép napotok <3
2024. jún. 12. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Na össze jöttetek már? :D
2024. aug. 17. 07:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Túlságosan bizonytalan és félős vagyok ahhoz, hogy csak úgy kezdeményezzek bármit is felé. Nagyon régóta ismerjük egymást, nem közeli barátként, de eléggé ahhoz, hogy ne akarjam elrontani a dolgot. Nagyon tetszik nekem ő, de mi van, ha tévedek? Rosszak a megérzéseim. Ő olyan igazi ragyogó mosolyú srác, aki mindenkivel kedves, mindenkire figyel. Félek, hogy félreértem, mert miért ne tehetném. De egyre jobban emészt, hogy mikor ott van, kihagy a szívem, mikor nincsen pedig hiányzik, arra vágyom, hogy hozzámszóljon, de mikor hozzámszól mindig félek, hogy hülyeséget válaszolok. Sokszor összenevetünk és mindig figyel arra ha megszólalok. És azt is észreveszi, ha csendesebb vagyok. A múltkor szóvá is tette. Egyszerűen csak összezavar. Eleve túlságosan romantikus lélek vagyok. Sokak szerint néha túlságosan is elvont. El tudom képzelni, hogy tényleg túl sok könyvet olvastam és már annyira vágyom belelátni a tetteibe az érdeklődést... Hogy tényleg belekébzelem. De mi van, ha nem? És egyre csak belepörgök ebbe az ördögi körbe. Attól is félek, ha nem lépek akkor pedig mást talál. De miért is lépnék én, ha nincs semmi? Össze vagyok zavarodva. Mert nem tudom milyen jeleket kereshetek egy magabiztos, fényes mosolyban. De valószínűleg semmit, mert ha magabiztos, akkor már nyilvánvalóvá tette volna, nem?
2024. aug. 17. 23:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Ajj. Csak túlgondolok mindent :']
2024. aug. 17. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem próbáld megfigyelni,hogy más lányokkal is ugyan ilyen-e. Ha igen akkor kár a sok fejfájásért. Ha nem,akkor viszont lehet érez valamit.

Ha az utóbbi, vagyis lányok közül csak veled ilyen akkor én azt jelnek venném. Fiúként mondom,hogy csak akkor vagyunk ilyenek egy lánnyal ha bejön nekünk (legalábbis én csak akkor lennék ilyen)

Sok sikert!

2024. aug. 18. 00:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon régóta ismerjük egymást, nem közeli barátként, de eléggé ahhoz, hogy ne akarjam elrontani a dolgot" - Azt gondold át, hogy hogyan jársz jobban. Néha talán jobb "elrontani" egy barátságot, mint hónapokig szenvedni egy köztes állapotban.
2024. aug. 18. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, jobb ha te lépsz előbb mint valaki más a baráti körből akit nem érdekel hogy bármit is elront mert írtóra tud fájni
aug. 23. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!