Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Ha igen mennyi?
Van egy lány, osztálytársam.
Az igazság, hogy tudatomon kívül beleszerettem.
Ez nekem kellemetlen, mivel hanyagolni akartam az ilyesmit egy ideig, de nem tudom mit tehetnék jelenleg.
Pont az esetem, értsd, alacsony, Barnás hajú aranyos, kedves, odaadó. A személyisége pedig nagyon jó.
Nagyon kevés az interakció, mivel csak esetenként beszélgetünk, és nagyon kínosnak/furának érezném ha oda kéne mennem.
Csak szeretnék egy kis önbizalmat, hogy tudjam, mennyire van esélyem.
196 cm magas vagyok, göndör (természetes)
Nem vagyok ronda, de szép sem. Sok helyen hegeim vannak (nem tudom ez mennyire számit, régen sok utcai verekedés, stb)
Jelenleg túlsúlyban vagyok, de dolgozok magamon, több mint egy hónapja kondizok, meg kardió minden mennyiségben, és eléggé büszke vagyok a haladásra.
Tippek, hogyan kelthetem fel a figyelmét?
A túlsúly az egy 32 BMI. De egy 2 hónapja 37es volt, szerintem haladok.
A "néhai beszélgetést" kimeríti a tesi közbeni csevegés, mivel mindketten röpiztünk 2 évig, ő még mindig csinálja. Mivel jó vagyok/voltam, diákolimpián is voltam. Így ez közös téma, de ennyi.
Ez a kommunikáció 2 oldalú
kérd el a házit, hívd el randizni, ilyesmik. Próbálj vele többet beszélgetni, vegyél neki csokit ha rosszkedve van. Szerintem el először össze kéne barátkoznotok, aztán lehet szó többről is. De ahogy neked kényelmes.
Az emberek általában később azt bánják meg, ha nem tettek meg valamit, nem pedig azt, ha megtettek valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!