Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy mindkettőt szeretem?
Van a tesi tanárom akihez nagyon vonzódok, 40éves én pedig 16, ő tanár én diák, vonzódunk egymáshoz sokat beszélgetünk órákon meg hasonlók. Folyamatosan romantikus álmaim vannak vele pl:ölel, csókol. Ennek van külön jelentése▪︎
Osztálytársaim szerint is vonzódik hozzám. Nem tudom mit tegyek. Van közben egy barátom akivel fél éve lassan kapcsolatban vagyunk és az osztálytársam. Fogalma sincs mennyire vonzódok a tanárhoz. Egyszer szakítottunk és nem ment nélküle semmi. Szeretem mindkettőjüket.
A tesitanárod attól, hogy kedves, nem hinném, hogy vonzódik hozzád, gondolom családja is van.
Egy tanár-diák kapcsolat miatt kirúghatnák az állásából, meg amúgysem lenne előnyös egy kapcsolat vele.
Maradj a barátoddal. Ha már nem szereted nyilván otthagyhatod, de szerintem törődj kettőtökkel inkább.
Amit #3 írt kicsit kegyetlen XD
Szerintem, nem érdemes, ha valóban van valami köztetek, csak egymás életét tennétek tönkre.
A szüleid nem hiszem hogy örülnének neki, elrejteni, pedig nem egyszerű.
Ha boldogtalan vagy a pároddal, ülj le vele szemtől-szembe, és beszéld meg vele, és közös megegyezéssel szakítsatok.
Az ha "dobsz valakit" sokkal traumatikusabb, jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!