Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi a legnagyobb redflag egy lanyban?
15-16 éves aggyal max megcsinálni akartam aki tetszett, így aki elutasító, lenéző, rajtam átnéző, kiközösítő, másokkal folyamatosan hetyegő, flörtölő, tehát olyan kurvás volt, ez igaz a külsejére is, de érdekes módon csak akkor, ha már nagyon túltolta, stb volt, kb az ilyenekkel, értelem szerűen, még csak találkozni se szívesen találkoztam.
Egy kis anekdota:
Volt egy közeli ismerős, konkrétan szomszéd, kiscsaj, aki az egyik szilveszteren, totál matta részegen állított be a helyi discoba a haverjaival, vegyes társaság, és ilyen állapotban puszilgatott és kívánt buék-ot mindenkinek, aki szembe jött vele. Sajnos köztük voltam én is és ilyen alkeszekre jellemző hányásos szaga volt a puszijának. Azóta se kívántam meg, mint nőt. Ribi volt egész életében, így ötven fele már egy totál roncs és szinte már a kutyának se kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!