Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lett neked először párkapcsolatod?
Többségnek tiniként lesz az első?
Gáz akinek nem lesz tízenéves korában barátnője vagy barátja?
"Hány évesen lett neked először párkapcsolatod?"
18
"Többségnek tiniként lesz az első?"
Nagyon vegyes, de a válasz talán az, hogy igen.
"Gáz akinek nem lesz tízenéves korában barátnője vagy barátja?"
Egyáltalán nem. Bár azért nem mindegy, hogy 22 vagy 32 éves korról van szó. Utóbbi se gáz, csak azért az már nem annyira jellemző.
"És így osszák itt az észt..."
*osztják
Azért szólnak hozzá, mert az a kérdés, hogy mikor lett először párkapcsolatod...
Attól meg nem leszel életképes, hogy te már 13 évesen felcsináltad a "barátnődet", vagy a barátnőd anyját...
Egyáltalán nem gáz akinek nincs tini korában barátnője. Ez megint nem kortól függ. Rengeteg olyan van akinek még 20-30 éves korban sincs.És akkor mivan? Az a baj, hogy ez is egy társadalmi elvárás lett..
Az meg, hogy mi gáz meg mi nem azt szerintem te saját magad döntöd el. Én 23 vagyok nem vagyok szűz, de még nem volt barátnőm. De rohadtul lesz@rom hogy gáz vagy sem. Nem érdekel más vélemyénye mert nem az szerint élem az életem.
Szerintem te se foglalkozz azzal, hogy ez más szerint ciki vagy nem. Előbb-utóbb mindenki talál maga mellé valakit aki keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!