Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lett neked először párkapcsolatod?
Figyelt kérdés
Többségnek tiniként lesz az első?
Gáz akinek nem lesz tízenéves korában barátnője vagy barátja?
máj. 4. 12:14
1/18 anonim válasza:
22 - nem bánom, nincs értelme annak a kapcsolatnak, ami úgyis véget ér. Akkor inkább legyen az barátság, akkor kevesebb eséllyel ér véget és kevesebb a probléma.
2/18 anonim válasza:
20 éves kor felett elgondolkoztató, főleg akkor ha szűz is vagy mellé. Mindenki máshogy éli meg ezt. Én például kissé rosszul érzem magam mert már 25 vagyok és nem jött össze semmi, de igyekszem pozitív maradni mert a negativítás csak jobban csökkentené az esélyeimet.
4/18 anonim válasza:
Nekem 19 évesen lett. Nem gáz, ha tiniként nincs, bár jobb, ha szerzel tapasztalatot.
5/18 anonim válasza:
Nekem még nem volt, de az osztálytársaim közül 2-nek van, 2-nek volt.
14/F
6/18 anonim válasza:
Haver, mit akarsz 14 évesen még, ráérsz ezen még parázni!
8/18 anonim válasza:
Sokan vannak akik, népszerű, szép lányok/fiúk mégsem viszik túlzásba, vagy akár nem volt még kapcsolatuk sem.
9/18 anonim válasza:
17 voltam, a barátom 18 szinte, szóval tiniként lett, igen. De az sem zavart volna, ha később lesz, nem nagyon kerestem a kapcsolatot.
Szóval, szerintem egyáltalán nem gáz, ha valakinek nincs tiniként kapcsolata.
10/18 anonim válasza:
16 éves vagyok, még nem volt, csak online szoros fiú-lány barátság, meg élőben egy kis haverkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!