Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy párom,még nem csókolóztunk. Én azt szeretném ha az 1. Talalkozasnal tenné meg. Mit csináljak?????
"Van egy párom,még nem csókolóztunk" - Ez egy paradoxon.:D
Egyébként ne akard az első találkozásnál megcsókolni, ne ez legyen a cél.
"Hogy lehettek ennyire megkeseredett emberek, válaszolók?"
Miért szerinted erre mégis mi a bánatos faxomat kéne írniuk úgy őszintén?
Ez olyan dolog amit nem lehet erőltetni. Szerintem várj vele. Hagyd hogy ő kezdeményezzen. Már ha jól vettem ki akkor te vagy a lány és a "pasidról" van szó.
Minden ember más. Valaki már az első randin túlesik rajta, valakinek idő kell. Pl az én barátnőm anno mondta hogy ilyesmikhez neki idő kell és szerintem ez a normális. Ismerkedjetek. Ha eddig nem találkoztatok, fontos lenne még pár találkozó, azok teszik fel a pontot az i-re.
Meg szerintem egy apró puszi az belefér a te részedről szerintem mondjuk a randi végén. Ezzel jelezheted neki hogy neked tetszett. Vagy valami ilyesmi.
"Mit csináljak?????"
Kommunikáld neki, hogy mit szeretnél...
Hány évesek vagytok? 12?
A nővéremnek panaszkodott egy barátnője, hogy két hete van egy udvarlója, de még a csókig sem jutottak el. Talán beteg lenne a srác?
Ez 55 évvel ezelőtt történt, tehát régen is hétköznapi esetnek számít az ilyen.
Én is félénk voltam, de a szerencse mellém állt udvarláskor. Máshogy nem volt esélyem az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!