Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem, ha nem csókolóztunk randi végén?
Az nem jó, ha mindketten zárkózottak vagytok. AZ a jó, ha az egyik fél (vagy a férfi vagy a nő) bátrabb és "tökösebb". Én is zárkózottabb férfi vagyok, de egy "tökös", lány a barátnőm aki szeret rengeteget beszélni így engem is szóval tart. Neki az kell, hogy csacsogjon nekem meg az, hogy valaki nyomja a dumát.:D
Esélyed lehet, de nem néz ki egy túl izgi kapcsolatnak.
Ha ez segit valamit, en pl sose akarok csokolozni az elso randin.
Hiszen meg alig ismerem amasikat, meg akkor is, ha volt nehany erintes, meg mindig "idegenek" vagyunk. Es szeretnek ugy haza menni, hogy azon jarjon az eszem,, hogy vajon milyen lett volna, ha megcsokol. Mert vagyni akarok ra. Az elso csok fontos, es ha elkapkodja a pasi, az illuziorombolo.
Sajnos, ha viszont meg se probalja, az is.
Egyszerubben fogalmazva, a randin a pasi probalja meg, de fogadja el, hogy inkabb nem. Nem elutasitas, csak nem elsietes.
Es ha olyan helyen vagyunk, ahol nem erzem jol magam, akkor inkabb ne is probalkozzon.
Pl a legutobbi randimon, a zsufolt aluljaro kellos kozepen?! Es alig akart elengedni. Mondanom se kell, ez rogton NEXT
Ebből még bármi lehet, nincs semmi elrontva.
Váratlanul érhette.
Engem egyszer egy olyan csaj csókolt meg váratlanul akivel nagyon jóban voltam és benne volt a levegőben , hogy lehet köztünk valami.
Mégis amikor váratlanul közel jött hozzám és megcsókolt eltoltam magamtól.
Furcsa, pedig szívesen csókolóztam volna vele egyébként de akkor nem számítottam a dologra és ilyen furcsán reagáltam rá. 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!