Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/15 anonim válasza:
Nem, sőt ugyanúgy tetszett ez a gesztus egy fiúnak is mint fordítva.
4/15 anonim válasza:
Természetesen nem, ahogy ezt már legalább 200 kérdéshez leírtam. Nyugi, múlthét óta semmi sem változott ezügyben, ugyanúgy nem ciki.
5/15 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy neki ezek után, hogy megtettem mi lehet a reakciója vagy nagyon kellemetlen neki
2024. ápr. 27. 23:11
6/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Végül is mindig a nő választ.
7/15 anonim válasza:
Ez jellem függvénye...
Vannak csíkos és pöttyös pasik, mint ahogy vannak csíkos és pöttyös csajok is.
Ha te csíkos vagy és ő is, akkor nem lesz gond, de ha te csíkos, ő pöttyös, akkor ez off...
8/15 anonim válasza:
Nem, még annak ellenére, hogy így neveltek. Sőt, utána jobban éreztem magamat mert ki tudtam engedni azt, ami a lelkemen volt és a srácot se zavarta.
9/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Remélhetően viszonozza is!
10/15 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki fiúként ha a lányok is mernének lépni felénk ténylegesen és, hogy ne csak nekünk kelljen össze szedni a bátorságot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!