Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlhat egyik napról a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat egyik napról a másikra az érzés?

Figyelt kérdés

1 hete még érzett valamit, most már állítása szerint semmit, miközben ugyanúgy beszélünk mindig.

Lehetséges hogy teljesen elmúlt neki vagy csak el akarja nyomni magában? Azóta is beszélünk.

2024. ápr. 20. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az a legvalószínűbb, hogy eddig se érzett semmit, csak volt egy fellángolás, ami miatt azt hihette.

Egyébként nem ártana, ha kicsit árnyékolnád a történetet, mert ennyi alapján nagyon nehéz konkrét választ adni.

2024. ápr. 20. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez már megint, szerinted gondolatolvasók vagyunk? Tudom, hogy a tini kapcsolatokban vagyunk de elsőre kajak nem tudtam mire gondolsz.

Most erre mit írjunk? Igen, nem, talán.

2024. ápr. 20. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Több hónapja beszéltünk, már közel álltunk ahhoz hogy kimondjuk. Közbe jött az életébe valami és szerintem ezért engedte el. Nehezen hiszem el hogy egyik napról a másikra eltűntek az érzései úgy hogy beszélünk minden nap
2024. ápr. 20. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Kiábrándult, mert sokat töketlenkedtél. Ingatag lábakon állt az érzelme alapból is.
2024. ápr. 23. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy eddig sem érzett semmit, vagy csak a vonzalom múlt el, persze lehet, hogy nem mond igazat, csak fél belemenni.
2024. máj. 4. 22:11
 6/6 anonim válasza:
Valami szerintem visszatartja őt lehet hogy érez valamit csak valamiért nem meri mondani mert fél valamitől hogy ha azt mondja hogy érez akkor majd csalódást fog neked okozni a későbbiekben ez is lehet egy ok de ez csak egy felvetés
2024. máj. 16. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!