Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem nála?
Van egy srac aki bejon nekem, egesz kozeli/barati viszonyunk van. Rengetegszer nez ram orakon, majdnem 1 percig tartja a szemkontaktust, eleg intenziven. Testet is sokszor felem forditja. Ha egy tarsasagban vagyunk es magyaraz valakit es en felpillantok ra, onnastol olyan mintha vegig nekem meselne/magyarazana az adott dolgot. Legutobb egy sulis tortenetet meselt nekem, en ultem o allt, majd nagyon durvan kozel jott, lehajolt az arcomhoz. Ha a baratnoimmel beszelgetek es o is a kozelben van akkor egybol ram nez, idonkent meg a szaja is nyitva van. Rengetegszer szeret piszkalni, haverjai elott allandoan elkezd piszkalgatni hogy mennyire rossz ha a kozelemben ul (gyakran mogem ul oran) de a szaja pedig fulig er, es nezi hogy mit reagalok ra. Egyik nap fekudtem a padon majd hallom hogy felhangosan megszolal “jajj szegeny xy biztos nagyon faradt. Jajj de sajnalom”.
Elore is koszonom a segitsegeket!
18L
Már megint ezek a néz engem, miért néz kérdések.
Ti most szöktetek az óvodából vagy mi ez?
Nem tudom milyen agyiszinten vagytok de egyikőtök gázabb mint a másik.
Szerintem maradjatok még a játékfiguráknál!
Jelentve a sértegetés a moderátoroknak.
Valóban tetszhetsz neki,csak kell egy kis löket amin elindulhattok:).
Van ahol beszélsz vele? Pl messenger,insta vagy valami?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!