Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 16 éves lánynak egy 14 éves fiú jön be?
Figyelt kérdés
Fordítva még szerintem okés lenne, de így kíváncsi lennék más véleményére is.ápr. 14. 22:29
11/29 anonim válasza:
Normális.
3-mas. A lányok korábban érnek, ezért viszonylag megszokott az, hogy ilyen korban a lányoknak pár évvel idősebb fiúk jönnek be.
12/29 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert ha egy velem egykoru meglatna, hogy mi a helyzet lehet gaznak nyilvanitana:)
De akkor ezek szerint normalis.
ápr. 15. 18:17
14/29 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális.
Az viszont, hogy működni fog-e vagy nem az már rajtuk múlik.
15/29 anonim válasza:
Csak azért nem normális egyesek szerint mert az emberek fejébe van verve hogy az nem normális hogyha a fiú fiatalabb főleg ennyi idősen.
Tehát csakis előítéletek miatt
16/29 anonim válasza:
Anyukám idősebb apukámnál három évvel
17/29 anonim válasza:
Normálisnak normális, de az valóban egy kérdéses dolog, hogy egy kapcsolat mennyire működne. Szurkolok azért!:)
18/29 anonim válasza:
altalaban azert fiatalabb fiut nez ki mert fel a kukactol és azt hiszi a 14 eves fiut nem erdekli meg a szex..
19/29 anonim válasza:
Ha érdekli ha nem, normálisan szexelni úgysem fog tudni 14 évesen, csak bénázni
20/29 anonim válasza:
#19 Mint ahogy elsőre senki se tökéletes, a kérdező is bénázhat, továbbá egy tini kapcsolat (pláne egy első) rohadtul nem arról szól, hogy ki hogyan szexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!