Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis segítséget kérek, lányok!?
Kis segítséget kérek, lányok!
Egy jó ideje mondogatja jól nézek ki, édesezik, cukizik, egyre többször jön zavarba ha mondok valamit, random rám ír minden rendben van e velem (naponta akár többször), egyre többször utánoz.
Mindenki azt mondja (akit megkérdeztem), hogy tetszek neki/elkezdett érezni, én is így gondolom, viszont kapcsolata van, ezért nem lépek addig, mert van egy erkölcs. Bár felőlem nyíltan tudja, hogy én hogy állok hozzá.
Mit mondtok, lányok?
Hidd el, ha normális lenne a lány kapcsolatban nem adna más jeleket, főleg egy olyan srácnak, akiről tudja, hogy tetszik neki. Még ha szakít is a mostani barátjával, és összejöttök valószínű, hogy ha rajtad kívűl talál valakit, aki jobban bejön neki, mint te ugyanezt fogja tenni.
Szerintem nem éri meg, hiszen ha nem szereti a mostani barátját, akkor miért nem lépett ki a kapcsolatból.
Mondd meg neki hogy ,,barátod van, ember!!"
Aztán nézd meg mit reagál :)
Csak a lányok, fiúk cca. 80-85%-a ilyen, max annyi a különbség, hogy a többség nem ennyire nyíltan nézi, próbálja, kinek jön be, aki neki igen.
Számomra még őszintébbnek is tűnik, mint az átlag.
#8,
Tegyük fel a párodnál sokkal jobb környékez meg. Elküldöd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!