Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérinthettem a szívét?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe belezúgtam, irogattam vele párszor, és azr írtam neki egyszer hogy:
Jól néztél ki ma.
Eltellett 5 perc és azon tűnödtem hogy lehet sokat zúditottam rá, és töröltem az üzenetet.
Másnap 9 óra tájékán írt,
Amiben ez volt leírva: nem kell kitörölni, láttam.
Aranyos vagy amúgy.
Szerintetek megérinthettem ezzel a szívét/lelkét?
Lányok előnyben, mivel ti értitek meg magatokat.
ápr. 12. 20:54
1/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem pont az ellenkezője az igaz, számomra eléggé elutasítónak tűnik.
2/7 anonim válasza:
Ha egy nő aranyosnak hív egy férfit az sose jó jel.
3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? 10?
Elég egyértelmű szerintem a dolog..
4/7 A kérdező kommentje:
18
ápr. 13. 06:55
5/7 anonim válasza:
Ezek után egy zsebkutyával leszel egyenértékű számára.
6/7 anonim válasza:
Ha tetszenel neki Sztem egyszerre válaszolt volna 😃
7/7 anonim válasza:
A lány természetétől függ. Ha egy cuki, félénk lányról van szó, akkor lehet, de más esetben elég valószínűtlen.
Az aranyos sajnos nem mindig egy jó jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!