Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi jelent nektek, ha megöleltek egy lányt?
Mennyire kell ehhez jó kapcsolat? Ha rosszat gondoltok róla, akkor is megölelitek?
Ha ő ölelt meg engem, akkor csak nem utál? Tudom ez hogy hangzik, de egy tinilány vagyok, akinek minden számít :) Viszont nem akarom túlgondolni, úgyhogy ha semmit nem jelent, nyugodtan írjátok le, kérlek!
Ő 17
Nem csoportban, és nem is ölelt meg akkor mást, de nem kettesben voltunk. Semmi extra nincs köztünk, de kíváncsi voltam pár fiú véleményére is. És amúgy is úgy érzékelem, hogy a részéről nincs semmi, de akkor legalább barátság lehet.
Köszönöm a válaszokat :)
Véleményem szerint ha valaki utál valakit akkor még a közelébe sem szeret lenni nemhogy megölelje már elnézést
Egy ölelés lehet baráti és akár többről is szóló dolog ténylegesen attól függ kb hogy mennyire szorít magához, hol fog meg, simogatja e mondjuk közben a hajad vagy hasonlók, mennyi ideig ölel…
Szóval nagyon sok szempont van ám erre és egy ölelésből nem mindig lehet leszűrni a másik valódi érzéseit (sajnos)
Mivel a fő kérdés az, hogy egyénileg mit jelent számomra, így ez alapján is fogok válaszolni, most jobban nem mélyedek el a témában.
Személy szerint nagyon fiatal vagyok, és sose öleltem meg még lányt, nem volt barátnőm, a lényeg, hogy attól még, hogy nincs konkrét tapasztalatom, számomra sokat jelentene egy ölelés, a lány közelsége, de ez tényleg nagyon személyfüggő(mind két fél szempontjából, annak szempontjából leginkább nyilván, aki kezdeményezi, vagy jobban kezdeményezi a másiknál az ölelést), helyzetfüggő, és attól is függ, hogy ölel meg, egyáltalán nem mindegy.
Összességében azt mondhatom, hogy nagyon sok szemponttól függ, de valódi tapasztalat nélkül annyit mondhatok, valószínüleg az én életemben sokat fog számítani az ölelés - ami amúgy is jó hatással van ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!