Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi jelent nektek, ha megöleltek egy lányt?
Mennyire kell ehhez jó kapcsolat? Ha rosszat gondoltok róla, akkor is megölelitek?
Ha ő ölelt meg engem, akkor csak nem utál? Tudom ez hogy hangzik, de egy tinilány vagyok, akinek minden számít :) Viszont nem akarom túlgondolni, úgyhogy ha semmit nem jelent, nyugodtan írjátok le, kérlek!
Ő 17
"Viszont nem akarom túlgondolni" - Már túlgondoltad.:D
Nekem változó. A legtöbb lánynak megölelése számomra tök semleges, a barátnőm ölelése pedig az egekig emel, vagyis óriási a szórás. Abban biztos lehetsz, hogy nem utál, de egy ölelés önmagában nem nagy dolog. Sokkal fontosabb az ölelés hossza, simogat-e közben és hogy mennyire szorít magához.
"A legtöbb lánynak megölelése számomra tök semleges"
Akkor minek öleled? Olyan, mint a kézfogás, puszi?
Nagyon sokat számít, hogy milyen körülmények között ölel meg. Attól, hogy megölelt még lehet sok minden köztetek. Pl. két szélsőség:
A) opció: vagytok egy csoportban 20-an, és mindenkitől elköszön egy öleléssel (ilyenkor lehet, hogy tőled tartaná a 1,5 méteres távolságot, de mivel hülyén nézne ki, ha csak téged hagy ki, ezért inkább téged is megölel).
B) opció: ketten vagytok egy buszmegállóban elköszönéskor érzed, ahogy hozzádsimul, és percekig így vagytok összegabalyodva (fejtsem ki, hogy mit jelent...?).
Ui.: Az "ölel"-re tudtok szinonimát? Mert én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!