Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi korkülömbség fér bele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi korkülömbség fér bele?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok idősebb pasival beszélgetek már egy ideje. Nagyon kedves meg jól elvagyunk, voltunk randizni amin jól éreztem magam. Félek hogy a túl nagy korkülömbség miatt anyának nem tetszene.

2024. márc. 31. 23:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normál esetben 2-3 év, nagyon max 4 év az érettség miatt.

Működhet nagyobb korkülönbséggel jó, értelmes és tartalmas kapcsolat, de érettség és életstílus miatt szerintem ennyi. A kor előrehaladtával a korkulönbség is jóval könnyebben bővül ilyen téren, mert ilyenkor már a partnerrel is könnyebben és természetesebben jönnek a dolgok.

2024. ápr. 1. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ kinek :D Viszont azt írtad jól megvagytok együtt és szimpatikus a srác, akkor meg miért számítana... Nekem is volt olyan kapcsolatom ami egyeseknek nem tetszett, de hát legalább azt ne döntsék már el helyettem hogy kit szeressek :D

Egyébként írta valaki hogy előbb-utóbb úgy is te fogod dobni a srácot. Ezzel részben egyetértek, nem ismerlek ugyan de nem valószínű hogy egy tinilány örökre megállapodik valaki mellett.

2024. ápr. 1. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Max egy és fél év
2024. ápr. 1. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

+- 5 perc

2024. ápr. 1. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Egyrészt még anonimként sem mered leírni a tényleges számot, másrészt elég komolyan parázol anyud véleményétől. Biztos akarod te ezt?
2024. ápr. 1. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem sokkal idosebb nálad a párom, 19 év van koztunk, es fantasztikusak vagyunk egyutt.
2024. ápr. 2. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!