Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi korkülömbség fér bele?
Szerintem normál esetben 2-3 év, nagyon max 4 év az érettség miatt.
Működhet nagyobb korkülönbséggel jó, értelmes és tartalmas kapcsolat, de érettség és életstílus miatt szerintem ennyi. A kor előrehaladtával a korkulönbség is jóval könnyebben bővül ilyen téren, mert ilyenkor már a partnerrel is könnyebben és természetesebben jönnek a dolgok.
Attól függ kinek :D Viszont azt írtad jól megvagytok együtt és szimpatikus a srác, akkor meg miért számítana... Nekem is volt olyan kapcsolatom ami egyeseknek nem tetszett, de hát legalább azt ne döntsék már el helyettem hogy kit szeressek :D
Egyébként írta valaki hogy előbb-utóbb úgy is te fogod dobni a srácot. Ezzel részben egyetértek, nem ismerlek ugyan de nem valószínű hogy egy tinilány örökre megállapodik valaki mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!