Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ez vagy nem?
Sziasztok!
Van valaki még rajtam kívűl aki nem bírja elviselni az állandóan cukiskodó fiúkat?
Nyilván nem arra gondolok, hogy legyen egy alpári köcsög
hanem, hogy ha mondjuk szívom a vérét és piszkálom persze ezt csak ez bizonyos határig akkor szóljon már vissza ő is és ne azt mondja, hogy “de most ezt miért mondod?🥺”
Nem tudom velem van e a baj de engem taszít ez ha nem tudok vele szívózni meg ő se velem. Más is van ezzel igy?
5-ös, szóval attól lesz valaki férfias, hogy piszkálja a lányokat. Köszi a tippet, megyek is alkalmazni!
Mondjuk ezek szerint a kisiskolások a hajhúzással nagyon férfiasak lehetnek ám 😂😂
Amúgy sajnos, vagy nem sajnos, de sok lánynak még az is bejön, ha úgy beszélek vele, mint a kutyámmal (sem).
Erre véletlenül jöttem rá, mert volt 1-2 kretén csaj, akikkel elkezdtem ismerkedni, de aztán felhúztak, mert buták voltak, mint egy marék homok és elkezdtem velük lekezelően viselkedni, ami meglepetésemre imponált nekik.
Ez után felvettem ezt a távolságtartó, kicsit pökhendi, flegma stílust és több sikerem volt vele, mint a kedvességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!