Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány, akit szeretek, mindig azt akarja, hogy írjak neki perverz történeteket, meg hogy mit csinálnék vele, de én többet akarok?
Vannak ilyen emberek a nők között is, ez nem lep meg, viszont ezek mind sérültek mentálisan. Vágynak a gondolatra de odáig még nem jutottak el, hogy tegyenek is az érzésért, ezen kívül nullák a beszélgetés terén, mert az égadta világon semmihez sem tudnak hozzászólni.
Csak vesztegeted ezzel a csajjal az idődet. Hogyha tényleg akar valamit, legalább szexet beszéljetek meg egy időpontot és egy helyet és ha csak terel továbbra is én automatikusan megszakítanám vele a kapcsolatomat mert ennek nincs értelme, csak arra vagy, hogy szórakoztassa magát veled mert az ilyenek még az életüket is unják.
Ő 14. Én 45...
Oké, vicceltem. 17.
szerinted az normális, hogy egy 14 éves kislány ilyet kér?
melyik világban?
Szóval egy hasonló lányra akarsz írni?
Akkor most ki hány kitől?
Meg az hogy ez "oké" neked vagy bárkinek, az még nem lesz normális.
Neked komoly gondok vannak a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!