Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van még remény?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy van egy fiú akinek bevallottam mit érzek de mondta hogy nem tudja viszonozni, de közeli barátságba kerültem vele, idővel olyan volt mintha tetszetnék neki,

Ezért elküldtem neki egy videót, amiben az volt hogy "i dont wanna be your friend, I wanna kiss your lips" de aztán rájöttem hogy ez sok és bocsánatot kértem tőle amire azt írta hogy nem baj és úgy gondolja hogy ezt már megbeszéltük, de azóta is olyan mintha kerülni próbálna, és nem úgy viselkedik mint előtte, úgy érzem a teljes barátságot elrontottam...mit tegyek hogy visszakapjam azt az egyik legjobb barátomat aki eddig volt?

márc. 13. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elrontottad ez tény ezen már kar siránkozni szólj hozzá a hiányához nem azért ami most történik hanem gondolj bele abba hogy összejön valakivel

1:úgy is hanyagolni fog/kevesebbet lesztek együtt

2:azzal mit kezdenél te leszel majd a harmadik kerék?

Ha mégis vissza akarod csinálni akkor ne túl erőszakosan

Fiú ként nekem az lenne jó ha nem beszélnénk róla hidd el neki sem lehet olyan jó erzés hogy folyamatosan vissza kell utasítania téged mivelhogy barátok vagytok

márc. 14. 02:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem levőkkel, szerintem sem éri meg. De mivel ennek a te döntésednek kell lennie a kérdésedre is válaszolok:

Szerintem idővel helyre állhat vele a kapcsolatod, ha mindent úgy csinálsz, mint eddig (persze leszámítva a nyomulást). Az idő új perspektívákat nyit, máskor másképp látjuk a dolgokat. Szóval szerintem van esélyed.

márc. 14. 18:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát egyet kell értsek, de a mai nappal kezd helyre jönni a dolog, megdicsért hogy jól nézek ki, és megint egyre jobban úgy viselkedik mint régen<3
márc. 14. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
A szerelem ilyen, fogadd el, a legtöbbször egyoldalú, nem viszonzott.
márc. 15. 10:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt pont én tapasztalatom annyiszor hogy tudom, de ezzel semmi gond nincsen szerintem!!
márc. 15. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
drukkolok neked
márc. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!