Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda beszélgetni egy fiúhoz?
Menj oda hozzá, és mondj neki például egy olyat, hogy “szia, hogy telik a napod/szia, hogy vagy ma?”
Ezek mindig megteszik, a többi pedig amúgy is jön magától, ne félj :)
De olyat semmiképp se csinálj, hogy “véletlenül” neki mész és bocsánatot kérsz tőle, mert ez így nem minden esetben működik :)
Eddig még nem próbáltam meg odamenni hozzá de amikor rámosolygok vagy intek neki egyet általában viszonozza.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ha konkrét ötletekre van szükséged:
- "Szia! titeket is az xy tanár tanít?" "..." "És veletek is azt szokta csinálni, hogy [ide egy érdekes sztori]"
- "Szia! tudnál segíteni, hogy merre van a [valamilyen kicsit eldugottabb helység]?" "Igen, menj erre meg arra" "Ez nekem bonyolult. Elkísérnél" Aztán máris ketten vagytok, és tudsz vele beszélgetni útközben.
- "Szia! Sosem értettem, hogy mi a különbség a szinusz és a koszinusz között. El tudnád magyarázni röviden?" Itt az a lényeg, hogy olyat kérdezz, amire rövid választ lehet adni. Pl. ne kérd meg, hogy magyarázza el a tatárjárást.
Amúgy meg ne misztifikáld túl. Mi pasik egyszerű lények vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!