Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen alakulónk?(lány vagyok)
Mi a kedvenc színe, mik a tervei a suli után, hol szeretne lakni, hova utazna legszívesebben?
TE magaddal mennyire vagy tisztában?
"Sokat szemezünk, instan követjük egymást"
Ezek közös pontok lennének bennetek vagy mi? Nem is értem, hogy az ilyen kérdéseknél mire várnak az emberek vagy mire számítanak? Ennyire életképtelenek ne legyetek! Menjél oda hozzá és beszélgessetek, legyen alapja annak, hogy közeledtek, mert ezeknek semmi értelme nincs, hogy itt írogatsz ilyeneket és kérdezed meg, hogy mit csináljál. És ha lesz valami érdeklődés köztetek akkor írsz egy rövid üzenetet. Gyerekek, le kell tenni azt a kurv*a telefont és beszélgetni egymással, mert ilyen hülyeségekkel semmire nem fogtok menni!
#5 "Magamrol nem tudok mit mondani."
Nem tudsz, vagy nem akarsz?
Erre a kérdésre ne nekem válaszolj, hanem magadnak. Ha nem tudsz, akkor kezd el megismerni magad, és ez legyen az elődleges célod. Hidd el, így jobb élet vár rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!