Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik sport a legvonzobb és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik sport a legvonzobb és a legtaszitobb melyet egy lány űz?

Figyelt kérdés
Illetve melyik a legvonzobb? :jégkorcsolya, röplabda, lovaglás, futás, úszás, tánc

febr. 28. 21:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Taszító: minden, ami erőszakos, pl. egy kick-box meccs alatt összevert, feldagadt arcú csaj; és minden, amitől elveszik a nőiesség, pl. súlyemelő, diszkoszvető, testépítő.

Vonzó: röplabda, tánc, műkorcsolya, futás.

febr. 29. 10:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért a félreértések elkerülése végett: a kick-box alatt ne a van Damme féle kick boxot értsétek. Akik már láttak kick box edzést, meccset, azok tudják, mire gondolok, amikor azt mondom, vonzó lehet egy nőben...

mondanám a capoeirát is, de azért talán a másik két ágazat érdekesebb lehet... de egy capoeirás lányt is pozitívnak értékelnék - ceteris paribus

febr. 29. 10:05
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
12: én láttam már meccs után nőket. Nem volt vonzó, és még finom voltam :D Mondjuk férfiban sem szép látvány egy összevert fej.
febr. 29. 10:07
 14/26 anonim ***** válasza:
33%

13

És a kickboxosok mekkora része versenyzik is?

febr. 29. 11:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vonzó például a lovaglás, torna, kajak

De az összes sport óriási pozitívum

febr. 29. 17:23
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Taszítóak a küzdősportok, súlyemelés, testépítés. Legvonzóbbat nem tudnék mondani.
febr. 29. 17:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Karatés lány vagyok és őszintén nem értem mi a baj a küzdősporttal...

Mármint oké, egy összevert fejet nm tartotok vonzónak. De a vért le lehet mosni, a lila foltok eltűnnek, viszont ad önbizalomat, jó fizikumot és tiszteletre tanít (legalábbis a karate)

márc. 1. 16:57
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17

Szerintem félnek tőled, mert megtudnád őket verni, és ezért mondják ezt.

márc. 1. 17:04
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Pont amit mondasz, egy összevert fej nagyon csúnya látvány, ahogy (szerintem) maga a verekedés is

márc. 1. 17:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

19

Láttál már karate edzést? Nem verekednek, hanem gyakorolnak egymáson. A legszabad márkőzésnél se verik meg egymást. Ilyen versenyeken van csak (nyilván balesetek vanna, vagy ha valaki nem fogja vissza magát, de az ilyenek nem szokták szeretni az edzéseken)

márc. 1. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!