Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik sport a legvonzobb és a legtaszitobb melyet egy lány űz?
Taszító: minden, ami erőszakos, pl. egy kick-box meccs alatt összevert, feldagadt arcú csaj; és minden, amitől elveszik a nőiesség, pl. súlyemelő, diszkoszvető, testépítő.
Vonzó: röplabda, tánc, műkorcsolya, futás.
Azért a félreértések elkerülése végett: a kick-box alatt ne a van Damme féle kick boxot értsétek. Akik már láttak kick box edzést, meccset, azok tudják, mire gondolok, amikor azt mondom, vonzó lehet egy nőben...
mondanám a capoeirát is, de azért talán a másik két ágazat érdekesebb lehet... de egy capoeirás lányt is pozitívnak értékelnék - ceteris paribus
13
És a kickboxosok mekkora része versenyzik is?
Nagyon vonzó például a lovaglás, torna, kajak
De az összes sport óriási pozitívum
Karatés lány vagyok és őszintén nem értem mi a baj a küzdősporttal...
Mármint oké, egy összevert fejet nm tartotok vonzónak. De a vért le lehet mosni, a lila foltok eltűnnek, viszont ad önbizalomat, jó fizikumot és tiszteletre tanít (legalábbis a karate)
17
Szerintem félnek tőled, mert megtudnád őket verni, és ezért mondják ezt.
Pont amit mondasz, egy összevert fej nagyon csúnya látvány, ahogy (szerintem) maga a verekedés is
19
Láttál már karate edzést? Nem verekednek, hanem gyakorolnak egymáson. A legszabad márkőzésnél se verik meg egymást. Ilyen versenyeken van csak (nyilván balesetek vanna, vagy ha valaki nem fogja vissza magát, de az ilyenek nem szokták szeretni az edzéseken)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!