Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elutasított, de úgy veszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasított, de úgy veszem észre, mintha mégis akarna valamit?

Figyelt kérdés
Gimibe járunk. Már pár hete, hogy jobban feltűnt, hogy egy csaj állandóan szemez velem. Eleinte gondoltam azt, hogy csak összeért a tekintetünk véletlen, viszont mikor kémia óra előtt állunk az osztálytársaimmal akkor ő az egyik barátnőjével mindig elhaladnak mellettünk. Ekkor ő csak a szemembe nézett, mosolygott, másra nem figyelt. Tudni kell, hogy ilyen félénkebbnek tűnik. Azt vettem észre, mintha a barátnője mögé bújna el az előbbi példám után. Gondoltam, hogy ráírok, mivel más osztályba jár ezért nehezebb találni olyan pillanatot amikor egyedül sétál valamerre. Ráírtam, majd ő visszautasított full normálisan. Indokot nem igazán adott, hogy velem e lenne a gond, vagy van e valakije. Másnap ugyanúgy szemezett, ekkor már teljesen úgy gondoltam, hogy csak "véletlen" rám nézhetett. Viszont ami nem hagy nyugton az, az az eset mikor visszautasítás után pár nappal én sétáltam egyedül, ő a barátnőivel. Így oldalasan mentem feléjük, szóval meszebbről, ha balra néz akkor láthatott volna, hogy én vagyok. Miután mögéje kerültem akkor megfordult és a szemembe nézett jó mélyen. Egy barátnője sem fordult meg, hogy melyik idióta sétálgat mögöttük, és más lánynyál sem tapasztaltam ilyen viselkedést. Szerintetek haggyam a fenébe, vagy menjek oda hozzá, hogy mégsem akar eljönni valamerre, vagy rákérdezzek esetleg a visszautasítás indokára stb..?

febr. 10. 08:37
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Történt azóta valami haladás az ügyben?
febr. 25. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!