Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is megaláznám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megaláznám magam azzal ha egy olyan lánnyal jönnék össze aki 2x is elutasított mert talált jobb fiút?

Figyelt kérdés

Én olyan sikeres mint más fiúk sosem leszek hogy egyből keljek egy lánynak. Ez van.

De nagyon gáz lenne ha az első barátnőm olyan lány lenne aki 2x is elutasított jobb fiúkért?

3-4 év telt el azóta, lehet változott a csaj és régen még komolytalan volt és azért csinálta ezt?

2022. dec. 11. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megalázo azért. Plusz ha már 2x offolt másért akkor miert ne tenné meg harmadszorra is?
2022. dec. 11. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gondolj bele, ha talal jobbat , akkor siman otthagy teged
2022. dec. 11. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából most hagyján azt, hogy megalázó, de ha már kétszer elutasított másért, akkor simán meg lehet, hogy újra mást fog választani a végén. Szóval most ha úgy vagy vele, hogy megtudsz bocsájtani a régebbi viselkedéséért és meg akarod újra próbálni; nem tudhatod, hogy most ténylegesen komolyan gondolja-e.
2022. dec. 11. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mégha te meg is tudsz neki bocsájtani, ő biztosan nem fog megváltozni.

Ugyanúgy, aki 1x megcsalt valakit, az másodjára is megfogja, vagy, ha nem is, de gondolkozni fog rajta..

Eldobott másodjára, harmadjára is elfog. Kíméld meg magad ettől, mert ennek ez lesz a vége.

2022. dec. 11. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezek után maximum valami kalandot tudnék csak vele elképzelni.

Viszont sajnos több oldala van ennek. Ha pont akkor próbálkoztál be nála, amikor már szerelmes volt, akkor nem azért utasított el, mert nem tetszettél neki, hanem mert másba volt szerelmes. Ebben a tekintetben szerintem nem lenne megalázó, hiszen az emberi érzések változhatnak.

Ha viszont nyíltan versenyt hirdetett önmagáért és abban vesztettél, akkor inkább hagyd őt.

2022. dec. 12. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé megalázó, de te tudod
2022. dec. 12. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem használd ki a lányt, éld ki a vágyaid, és hagyd ott. Tudom, nem szép dolog.
2022. dec. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!