Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, egy ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki, teszik nekem és úgy érzem, hogy alakul köztünk a dolog. De én hivő vagyok és nem tudom, hogy Isten elítélné-e, ha együtt lennénk. Meg a szüleim sem állnak mellettem, ha kapcsolatról van szó.

Ti mit gondoltok, (ha lehet szintén, hívők) Isten mit gondol erről, mit tegyek?

2024. febr. 9. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Egy kérdés van: el tudod engedni a vallást a boldogság kedvéért? Ha a válasz nem, akkor nincs mit tenni. Csúnyán szólva úgy mondanám, hogy edd meg, amit főztél. Ilyen világnézet mellett minden normális srác el fog kerülni, mert ezek mára elavult dolgok. Mikor a Bibliát leírták, akkor még nem léteztek védekezési eszközök és a nemi betegségeket sem tudták kezelni, vagyis a szexualitás korlátozásának életmentő szerepe volt. (A Bibliában azt is leírták, hogy tilos önkielégíteni, aztán azóta már tudjuk, hogy igazából egészséges...) Ma már van tabi, gumi és még sok más védekezési eszköz, tehát a szex sosem volt biztoságosabb, mint manapság. Miért ne lehetne ezt kiélvezni?
2024. febr. 9. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Figyelj, ez a te döntésed. Lehet, hogy le leszek pontozva, de attól még jó megfogadnod.

Ha házasságig vársz, ami nyilván évek még, mivel ez a tini kategória, szóval gondolom azok vagytok. És ha tud addig várni a fiú, akkor tényleg szeret. Ha nem, akkor csak szórakozni akar veled. Annak meg ugye szakítás a vége, ami eléggé megviseli az embert, főleg ha az első kapcsolata volt.

És, amit előttem írt valaki, aki szintén hívő (mily meglepő le lett pontozva, gondolom én is le leszek) az szintén hasznos. Megtiszteltetés a leendő párodnak majd, hogy rajta kívül senki nem nyúlt még hozzád. A szüzesség egy kincs. A megfelelő emberrel, a megfelelő pillanatban kell elveszteni.

2024. febr. 9. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
17%

"ha tud varni a fiu akkor tenyleg szeret ha nem akkor csak szorakozik veled"

Ez a mondat ugy szanalmas ahogy van.

Nem nem ezen mulik a szeretet.

Ugyan mire kene varjon? Hogy egy mesebeli kitalalt istenseg miatt ne kapja meg a lanyt akit akar?

Testileg lelkileg mindenhogy.

Nem, az ilyenekre nem kell varni, ki kell öket bszni.egyek meg a sajat hülyesegüket!

2024. febr. 9. 20:13
 14/15 anonim válasza:
51%
Jól gondold át, és tedd azt amire jutottál. Isten ezért nem fog elítélni. Lehetséges következmények: ezt gondold át a legjobban.
2024. febr. 10. 10:50
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az sem egyértelmű, mit is gondolsz "együtt lennénk" alatt?
2024. febr. 10. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!