Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy barátnőm bátyja,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy barátnőm bátyja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén találkoztam az egyik barátnőm bátyjával egy baráti össze jövetelen. Úgy vettem le a jelekből hogy szimpatikus vagyok a srácnak, mert udvarias volt, és érdeklődött felőlem. Sokszor megvolt a szemkontaktus köztünk és össze is mosolyogtunk. Az is kiderült hogy nincs most barátnője.

Úgy érzem eléggé megtetszett nekem, viszont nem tudom hogy mitévő legyek. A barátnőmmel nem régóta vagyunk barátok, ezért nem tudom mit szólna hozzá hogy tetszik a bátyja. Azt sem tudom hogy esetleg kölcsönös lehet-e a bátyja részéről ez az érzés.

17/l

2024. jan. 29. 17:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Szerintem ha aggódsz, hogy a barátnődnek nem tetszene, hogy összejönnél a testvérével mindenképp beszélj vele.
2024. jan. 30. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként sose szerettem, ha lányok kezdeményeztek nálam, úgy elveszik a vadászat, a hódítás varázsa.

A lány csak adjon jeleket, mosoly, tágra nyílt szemek, látható izgalom, elpirulás, véletlen érintések, stb., én így szeretem.

Annyi amerikai tini filmet, sorozatot néztek, egymillió tini limonádé könyvet olvastok (remélem) és nem tudjátok mit kell csinálni?

De tőlem lehetsz Sharon Stone is az elemi ösztönből, de ő nem szerelmet akart, csak mondom...

2024. jan. 30. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"2-es vagyok

El ne hidd, amit 10-es ír! Kicsit sem sétáról van szó a mondatában..."

Csak viccnek szántam, de töröltettétek... De ha nektek így jó... 😂 Szánalmas, humortalan, megsavanyodott erkölcsnácik vagytok. 😂

Kérdező, nyugodtan mondd el a barátnődnek, hogy bejön neked a bátyja, nincs abban semmi különös. Ha később összejönnétek, legalább nem kell magyarázkodni.

2024. jan. 30. 18:45
 14/14 anonim ***** válasza:
58%

13#

Tudom, hogy viccnek szántad, de ha ő nem tud angolul, mert például németet tanul, akkor ezt megkérdezné...nem hinném, hogy pozitív lenne. A fiú vagy azt hinné könnyű vérű, vagy azt hogy csak játszadozni akar vele, vagy pedig ha pozitív kimenetelű, akkor ő maga is csak sz*xet akar.

2024. jan. 30. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!