Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik és nagyon meg akarom ölelni, de van barátnője. Hogy csináljam? Milyen indokkal?
Figyelt kérdés
A barátnőjével már nem is szeretik egymást , ő maga mondta2019. nov. 11. 16:43
1/9 anonim válasza:
Van valami hely ahol mindennap találkoztok, pl iskola vagy valami?
beszélgess vele valami kényes témáról és elköszönéskor öleld meg és mondjad, hogy köszönöm ez nagyon jól eset!
2/9 A kérdező kommentje:
Igen suliba mindennap találkozunk
2019. nov. 11. 17:54
3/9 anonim válasza:
Majd akkor ölelgesd őt ha már szakított a barátnőjével. Ha annyira nem szereti úgyis fog majd vele.
4/9 anonim válasza:
Én sem akarok itt kedélyromboló lenni, de hiába nem szereti a nőjét, mégis együtt vannak, úgyhogy ne eröltesd. Ez nem kifogás.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is hagyd ot.. Ne akarj bele pofatlankodni egy kapcsolatba. Ha nem szeretik tényleg egymást akkor szakítanak.. Addig csak távolrol nézegesd.. Mert pl én sem örülnék neki ha a barátom más lány olelgetne.. Mindegy milyen szándékkal 😃
6/9 A kérdező kommentje:
Már szakítottak. Mi legyen?
2019. nov. 24. 18:41
7/9 anonim válasza:
Kérdezz vmit a kapcsolatukról, de ne tolakodán!! Aztán ha végeztetek a beszélgetéssel, nyugodtan öleld meg, ha nem tol el magától, lehet hosszabban is.
Sok sikert! :')
8/9 anonim válasza:
Na kérdező, hogy alakult azóta?:)
9/9 A kérdező kommentje:
Semmi nem lett ://
2020. júl. 22. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!