Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A többi lent...
Nagyon megtetszett nekem a Földrajz tanárom aki most 50 éves ( én 17 vagyok) és nem tudom hogy mihez kezdjek az érzéseimel. Csak miatta járok plusz földrajz órákra és nagyon sokat szoktam vele beszélni szünetekbe is... SOKSZOR ő keres meg engem. Ma megkérdezte tőlem nem akkarok ingyenes magán órákon részt venni nála a tanáriban nem tudom hogy most tévő legyen...
17L
Tanáriban mások is szoktak lenni, nem ott fog rád mászni ha erre számítasz.
Ha annyira tetszik és nincs párja akkor érettségizz és utána meglehet próbálni.
Majd elmúlik. Én 12-13 éves kisfiúként az osztályfőnökömért voltam ennyire oda, és pár hónapig, maax fél évig, ha tartott. Gondolkodj egy kicsit logikusan:
Te 17 éves vagy, ő egy 50 éves ember. Mi a bánatot akarsz tőle? Meg ha neki is van egy kis esze, akkor nem fog rádmászni, tekintettel arra, hogy egy életre is eltilthatják a tanári állásától, ha ez kitudódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!