Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ha szakítok a barátnőmmel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha szakítok a barátnőmmel de megöli magát miatta börtönbe kerülök?

Figyelt kérdés
Sajnos nehéz a helyzet tegnap eret is vágott miattam mert már nem szeretem de hát ez van nem tudok mit csinálni nem tudom meg változtatni az érzéseim azzal fenyegetőzik hogy meg öli magát de hát ezért én nem lehetek hibás szerintem nem vagyok köteles szeretni.

2024. jan. 20. 15:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen nyíltan közli, hogy öngyilkos akar lenni, az általában csak fenyegetőzik ezzel. Ettől függetlenül kérhetsz segítséget a lelki segély telefonon.
2024. jan. 21. 11:05
 12/19 anonim válasza:
47%
Itt sok függ attól, mennyire bizrattad fel, szexre kellett e neked.
2024. jan. 21. 12:58
 13/19 anonim válasza:
36%
Remélem nem volt szex. Mert az bizony felelősség volna sok téren es bűn lelkileg.
2024. jan. 21. 12:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem nem történt ilyen csak egy csók volt és igen azt mondta hogy hülyeskedett de rá nyomtam tegnap előtt a tiltást azóta figyelgetem de úgy látszik minden rendben tovább állhatok.

Köszönöm mindenkinek!

2024. jan. 21. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy azt csinál amit akar neked semmi közöd az életéhez. Másrészt nem fogja megtenni, szánalmas manipuláció nem is értem mit gondol az ilyen. Ha meg annyi esze van, ölje meg magát most mivanabba. Természetes szelekció.
2024. jan. 23. 08:59
 16/19 A kérdező kommentje:
15# így van de azt azért nem annyira akarom hogy megölje magát a családját nagyon sajnálnám mert normális családja van.
2024. febr. 2. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem fogja megtenni, aki ilyennel fenyegetőzik meg soha nem teszi meg. Érzelmi zsarolás semmi valóságalapja nincs. Csak a lelkiismeretedre akar hatni aljas módon.
2024. febr. 2. 23:26
 18/19 A kérdező kommentje:

17# istenem honnan tudhatnád?Vannak mentális betegségek. És amúgy is van olyan aki meg teszi de mindegy azóta már nem beszéltem veled és igazatok volt él és virul remélem mással nem csinálja ezt. Sőt ha én nagyon szeretnék egy lányt képes lennék meg ölni magam jó tény hogy nekem is van mentális betegségem ami⬇️

Enyhe értelmi fogyatékosság. De teljesen tiszta gondolkodású érett, intelligens ember vagyok. Csak nagyon érzékeny.

2024. febr. 2. 23:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha megölnéd magad valaki más miatt, akkor nem tiszta gondolkodású intelligens, érett ember vagy. Tudom, hogy te így gondolsz magadra, de ez nem igaz. Én tiszta gondolkodású emberként soha nem ölném meg magam, max ha sok időre börtönbe kerülnék. Más ember miatt viszont soha nem tennék ilyet, kik nekem ezek a prolik hozzám képest?
2024. febr. 2. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!