Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény, esetleg jó tanács??
Csak egyre kevesebb esélyed van, mert elkönyvelhet téged esélytelennek.
Ha akarsz valamit, GYORSAN lépj!
Szia:) Próba cseresznye.
A lányok szeretik ha nem vagy túlságosan rámenős, inkább intelligens és haladj lassan a dolgokkal. Próbáld meg elhívni egyet sétálni vagy esetleg kávézni. E közben ismerjétek jobban meg egymást, és hátha kialakul több is. De jó tanács ne éld bele magad túlságosan a dolgokba, mert akkor nagyon csalódik az ember olykor. Hajrá szurkolok:)
Esetleg ha a buszon odaül, akkor dícsérd meg, mondj neki valami kedveset.
Amúgy annyira egyszerű lenne, hogy elmondod neki, hogy régóta tetszel, csak szerettem volna, hogy tudd.
Vagy ha így direktben nem mered, mondd azt neki, hogy vele álmodtál. Úgyis érdekelni fogja, és akkor mondhatsz bármit, hogy álmodban jártatok és kézen fogva sétáltatok, és tök jó volt, vagy bármi hasonló. Ebből tudni fogja, hogy nem közömbös számodra.
Szerintem lépj.
Win-win szituáció, ha véletlen nem is úgy sül el könnyebben túl tudsz majd rajta lépni, hogy majd más megkapja a tisztalapot és pozitív gondolkodással még az előnyödre is fordíthatod, hisz végülis kezdeményezni mertél. A kezdeményezés alapjáraton szexi+ az önbizalmadat is növelheti ha a csaj nem egy tahó, de ennyire szerintem már ismered, hogy ezt eltudd dönteni:)
Ha meg jól sül el, akkor meg egyértelmű mi a nyereség.
Hajráhajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!