Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiú miért "fél" a nőktől?
Sokszor annyira ég a pofám, hogy nekem kell kezdeményeznem és emiatt nem tudom eldönteni hogy az illetőnek mik a szándékai. Meg ezt a jelenséget sok helyen láttam szét meme elve.
18l
Nekem erről az a véleményem, hogy ez valamilyen szinten nekünk nőknek is a hibánk.
Vegyük a gimit. Többször végig néztem, ahogy egy srác bepróbálkozott egy lánynál aki annyira el volt szállva magától, hogy megalázta, porba döngölte majd ott hagyta. Ezek után két féle út van. Vagy önbizalomhiány alakul ki vagy ebből merítesz. Nem mindenki erősödik meg ettől, van akit ez taszít mélybe.
Ugyanez a fiúknál is egyébként mikor a beképzelt majmok aláznak nőket vagy használnak ki és szégyenítenek meg.
Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy a társadalommal az ismerkedés is alakul.
Régen odamertek menni az emberek az utcán is akár beszélgetést kezdeményezni, na de ma? Honnan tudja hogy neked nincs senkid? Hogy nem vagy egy tajparaszt aki elküldi a búsba? Szerintem sokkal gyakoribb mikor közelebbi ismeretség után kezdeményeznek az emberek.
Én magam is vallom, hogy a férfinak kell kezdeményeznie, mert mire számítsak, ha ennyire nem képes értem?
De másrészt bennem ott van az, hogy vannak akik porig alázzák az embert és ha akarok valamit azért nekem kell tennem.
Magunknak köszönhetjük. Engem például mélységesen felháborít az is, amilyen irányba mi nők elmentünk.
Tehát régen a kapcsolatok tartósak maradtak, mert a férfi megdolgozott keményen a nőért, ezáltal többre értékelte. De ma? Minek dolgozna meg valakiért, ha a másik egyből odadobja magát? Hülye lenne szórakozni, ha mástól hamarabb megkapja amit akar. Ez is a női hozzáállás hibája, ami már szerintem sajnos nem is fog változni a jövőben.
Tehát összességében a véleményem, hogy ne csodálkozzunk ezen, mert ebben mindenki hibás
#16 nem végletekben kell gondolkodni.... egy kis figyelmességnek minden nő örül, ezek sokszor egészen apró dolgok, gesztusok de akár egy szál virág is lehet..... ami a leginkább számít, hogyan bánsz a másikkal, mennyire tiszteled őt, nyilván ha ő nem tisztel téged, és viszonzásul bunkó, akkor nemtől függetlenül ott kell hagyni a francba az olyan személyt....
Tehát ha elviszed néha-néha a nőt étterembe, vagy veszel neki egy csokor virágot, és ennek ő örül, az azt jelenti számodra, hogy egy egoista ribi, aki elvárja, hogy behódolj neki? Kb. ez a gondolkodásmód jön le az írásodból.... Ha nem tudsz adni, ne adj! Tudom, hogy a nőkkel is van probléma, de vannak bizonyos férfiak, akik még egy csokit se vennének a barátnőjüknek...
"Amelyik nő elvárja hogy teperjenek érte"
Tudod, a nő lesz terhes. Ő hordja 9 hónapig a gyereket, ő szüli meg, és szoptatja utána.
EZÉRT teljesen természetes, hogy elvár dolgokat. Így alakította ki az evolúció, különben kipusztultunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!