Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért hátrálok ki a legtöbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hátrálok ki a legtöbb ismerkedésből?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, hogy miért utasítom vissza a legtöbb jelentkezőt annak ellenére, hogy megvan a szimpatia? Sokat olvastam már errol, de konkret valaszt meg nem kaptam. Őszintén nagyon maximalista vagyok, legalább is probalom mindenbol a legjobbat kihozni. Talan ez a kérdésemre a valasz. Viszont nem tudom vannak e ennek egyéb okai is?! Nagyon sokaig nem alltam keszen egy kapcsolatra így nem jutottunk el senkivel sem addig, hogy egyutt legyünk. Viszont most kezdem úgy erezni, hogy nagyon jo lenne ha valaki mellettem allna. Attol felek ez is csak egy befolyás felem..mert korulottem mindenkinek van parja.
2020. máj. 26. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert még butuska vagy, éretlen. Nincs ezzel semmi baj, csak ne sok fiút/lányt törj össze
2020. máj. 27. 00:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el jön olyan, aki elől nem fogsz meghátrálni
2020. máj. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!