Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szalagavatóig várni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalagavatóig várni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Középsulis vagyok, 11.-es. Van egy lány osztálytársam, aki nagyon bejön! Egyszerűen maga a tökéletesség. Szerintem lenne is nála esélyem, mivel nem mondanám magamat rondának, az izomzatomon is dolgozok:D, jól tanulok, sportolok is. Azonban a 3 év alatt nem igazán beszéltünk, persze köszönünk egymásnak meg követjük egymást instán és facebookon, de össz-vissz ennyi van jelenleg csak közöttünk. Nem is merek annyira odamenni hozzá. Ezért arra gondoltam, hogy szalagavatóra 2 év múlva (5 éves tagozaton vagyok gimiben) őt fogom felkérni táncolni, és majd a szalagavató után próbálkozok be nála. Persze, ahogy tudok dumálok vele, meg talán osztálykiránduláson is tudunk úgy lenni, de nagyon bizonytalan vagyok hogy kellene. Amiatt is félek, hogy osztálytárssal nem nagyon szabad kikezdeni, de nem tudom elfelejteni őt. Mi a véleményetek? Jó ötlet, hogy szalagavatóig megpróbálok finoman közeledni, utána meg bepróbálkozok nála? Vagy előbb is megpróbáljam pl. valahova elhívni? Vagy teljesen felejtsem el? Köszi előre is a válaszokat! Nézzétek el, ha nem lett túl jó a megfogalmazásom😅

jan. 2. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
#8 El ne hidd, amiket a 7es válaszoló ír... Egyfolytában tizenéves lányokat buzdít arra, hogy inkább a 30as csávókat válasszák.
jan. 3. 00:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, szerintem nem fogom megvárni akkor a szalagavatót. Nagyon remélem hogy már idén nyárra lesz valami
jan. 3. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Magától nem lesz semmi, sült galamb nem repül a szádba. Ha már átlagon felüli a lány, akkor valószínű már most is többen fűzik (hogy finoman fogalmazzak). Az idő ellened dolgozik. Mások nyomulnak. Te vársz a sültgalambra, pedig maguktól az emberi kapcsolatok a szétesés felé tendálnak, entrópia van. Az összejövésbe energiákat kell fektetni.

jan. 3. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj, közeledj felé. Ha tetszel neki, lehet már pár hét után össze is jöttök.
jan. 3. 13:20
 15/15 A kérdező kommentje:
#13 Nyilván tenni is fogok érte, nem várom hogy magától hopp összejöjjünk. De ez nem csak rajtam múlik, viszont a tőlem telhetőt megteszem.
jan. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!