Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavatóig várni?
#1 Valahol igaz higy nincs rá garancia, hogy akkor is egyedülálló lesz, de ő nem ez a pasizós típusú lány, ilyenekkel nem is foglalkozik, ezért gondoltam. A második kérdésre meg annyit tudok mondani, hogy akkor úgyis nagy eséllyel közel kerülünk egymáshoz, onnantól pedig sima.
De abban igazad van, hogy nem biztos hogy akkor sem lesz párja...mutassak jeleket?
2 év múlva ezer dolog történhet. Elköltözik, összejön valakivel.
Mire vársz?
Varni semmire nincs ertelme.
Emellett viszont a 17-18 eves lanyoknak huszon harmincéves ferfiak csapják a szelet sikerrel altalaban. Az mit sem számít hogy jótanuló vagy-e, ha a szemében uncsi kisfiú.
Hidd el, több tucat korabeli eminens csajszi megdugása után nekem, hogy nem ez számít, maximum egy huszadrangú enyhe pozitív faktor. Az asztalra ettol meg nem tettel le sokat, mig a vetelytarsaid igen.
#6 Nem ezt mondtam, hogy egy szót sem, hanem hogy nem igazán. Kb. 3 -szor. Ettől még nagyjából sejthetem, hogy mi a mérce nála.
#7 De mégis, mit tegyek még le az asztalra? Tegyem le a jogsit (idén elkezdem valszeg) és vegyek autót, vagy mi?
Én értem, hogy sok tizenéves csaj 20-30 évesekre bukik. De nem mindenki. Persze lehet rosszul látom.
Hát ha eddig 3x beszéltetek, abból lövésed sincs milyen a csaj, haver.
Legfeljebb elképzelted milyen lehet a sulin kívül, ee abba zúgtál bele.
Vagy lépsz, vagy más fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!