Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, mikor meglátját...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mikor meglátjátok az exeteket?

Figyelt kérdés

Ezt főként fiúktól kérdezem, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok.

Volt barátommal (szimplán nem működött, nem váltunk el haragban) egy a baráti társaságunk, úgyhogy emiatt a jó viszonyt tartanunk kell, viszont bármikor, mikor ránézek, eszembe jut, hogy miket mondott, hogyan csókolt, stb. Tehát a tudat, hogy volt köztünk több. És ugyanez van más fiúkkal is, akikkel beszélgettem, néha véletlenül összefutok velük az utcán, vagy bárhol, eszembe jut minden, úgy is, hogy velük semmi nem történt.

Ez a fiúknál is így van? A volt barátomnak is beugranak ezek a dolgok?

Annyira kellemetlen így ez az egész.

2023. dec. 12. 22:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%

20 as értek egyet dögöljön az összes tetvedék krva :D

a rendes nőkkel viszont jóban vagyok

2023. dec. 25. 17:23
 22/23 anonim válasza:

Én mindegyik Ex-nél másra gondolok. Néhány plda hátha segít akármiben is .

1. Huh de jó hogy nem vettem el , mert mellettem is igy elhizott volna.

2. Huh de jól néz ki , lehet hogy ő is fasirtban van. talán összejöhetne valami.

3. Nem tudom hogy emlékszik-e még rá, de én váltottam ki a zaciból a cuccait, azt a pénzt viszakérjem...

4. Nem tudom hogy akkoriban mit láttam ebben a csajban.

5. Nekem azt mondta hogy nem lesz csak egy gyereke , most meg 3 van. Azt mondta hogy ő aztán soha nem fog elhizni .... ;-) ...

6. Huh ez a csaj milyen jól szopott / dugott .. és belebizsereg a farkam is.

7. Huh ezt a csajt mokir utoljára láttam akkor épp egy haverom dugta segbe a golytáborban

8. Ez a csaj jó volt(jól nézett ki ), de valahogy akkor sem fogott meg.

...

...

9. Azt a fertőzést amit aztán egy másik Ex számonkért tajtam , azt biztos tőle szedtem össze.

...

2023. dec. 30. 00:12
 23/23 anonim ***** válasza:

először azt hogy "mizu"

aztán azt: "búcsúdugás nem volt. megejtjük?" :)

2024. jan. 3. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!